Wollefoppenweg kavel 2 0 ong
3059 LG Rotterdam

€ 430.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
Niet bekend
Niet bekend
n.v.t.
Aantal niet bekend
Aantal niet bekend
Plan een bezichtiging in

In het plan Nessehof zijn aan de Wollefoppenweg, een van de historische linten van Nesselande, drie ruime kavels te koop. Van de oorspronkelijke vier kavels is één kavel reeds verkocht.
De kavels kunnen door de toekomstige eigenaren zelf worden bebouwd.
Een lint, zo ook het Wollefoppenlint, is een historische route die vroeger als handelsroute tussen nabijgelegen dorpen is gebruikt. De bebouwing langs de Wollefoppenweg bestaat uit de oorspronkelijke bebouwing, veelal boerderijen en arbeidershuisjes, afgewisseld met recente als vrijstaande huizen gebouwde bewoning.

Het plan Nessehof is gelegen naast en achter een uit 1875 daterende, typisch Zuid Hollandse boerderij op nummer 45. De boomgaard, in het verleden behorende bij deze boerderij maakt nu onderdeel uit van kavel 1. De ligging van de kavels is aan een doodlopend stukje van de Wollefoppenweg en op de kruising van het Wollefoppenlint en het Rietveldpark, een langgerekt park dat Nesselande doorkruist.

Het plan bestaat uit vier ruime kavels en een gemeenschappelijk (mandelig) erf waarop o.a. de toegangsweg is gelegen. Deze toegangsweg loopt door de boomgaard. Door de ligging aan het Rietveldpark met blijvend vrij uitzicht en de toegang door de boomgaard, is Nessehof een oase van rust binnen Nesselande en waant men zich nauwelijks in Rotterdam.
Door de ruime opzet is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Daarnaast is er veel parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Kavel 2.
De perceelgrootte van deze kavel bedraagt ca 670 m2. Het bouwperceel en de daaruit voortvloeiende bouwrechten worden gedeeld met de bestaande bebouwing van de boerderij en kavel 3. Voor kavel 2 resulteert dit in een bebouwd oppervlak van ca 200 m2. Daarnaast mag bij goed gekozen ligging van de woning tot meer dan 100 m2 vergunningsvrij worden gebouwd.

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven