THE CALAND - 48 luxueuze appartementen en studio’s in het Scheepvaartkwartier.
Sluit

Windgatseweg 11
3235 NX Rockanje

€ 1.995.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
Energielabel:
Niet bekend
800 m2
33.396 m2
10
9
Niet bekend
Plan een bezichtiging in

Welkom in het paradijselijke Scheria, een ware utopie voor natuurliefhebbers! Dit majestueuze bosperceel strekt zich uit over maar liefst 33.396 m² eigen grond, gelegen in de betoverende bossen tussen Rockanje en Oostvoorne. Omarmd door de weelderige natuur van het Voornes Duin, met het prachtige Natura 2000 natuurgebied en de serene Tenellaplas aan de ene zijde, de charmante dorpskernen van Rockanje en Oostvoorne aan de andere kant, het strand op 10 minuten loopafstand en het centrum van Rotterdam op slechts 35 minuten reistijd is Scheria een zeldzaam juweel van moeder natuur nabij alle benodigde voorzieningen.

Stel je voor: voorafgaand aan je werkdag in de grote stad, een ochtendwandeling door je eigen bos, waar de frisse geur van dennen en eiken je zintuigen streelt, en waar het gezelschap van dartelende reeën en zingende vogels je elke stap begeleidt. Dit is jouw dagelijkse realiteit op Scheria, waar de natuurlijke pracht en rust je ziel voeden.

Maar dat is niet alles wat Scheria te bieden heeft. Te midden van deze weelde staat een voormalig woonhuis, klaar om plaats te maken voor jouw droomvilla. Met een fraai ontwerp, alle benodigde onderzoeken en documenten die reeds zijn voorbereid is de aanvraag van een omgevingsvergunning slechts een formaliteit, waardoor je spoedig kunt uitkijken naar de bouw van een majestueuze villa met een adembenemend volume van 2750 m³, perfect harmoniërend met de omringende natuurlijke pracht.

Naast de mogelijkheid tot het realiseren van je droomvilla beschikt het perceel ook over een moderne en luxueuze tiny house, compleet met alle voorzieningen die je nodig hebt voor een comfortabel verblijf te midden van de natuur. En wie droomt er niet van een verfrissende duik te nemen in je eigen verborgen zwemvijver, omringd door de rustgevende geluiden van het bos?

Maar ook de geschiedenis van de omgeving is hier voelbaar met twee historische bunkers die deel uitmaakten van het legendarische militaire complex, de Atlantic Wall, tijdens de Tweede Wereldoorlog. Deze tastbare herinneringen voegen een extra dimensie toe aan de unieke charme van Scheria en zijn bovendien geschikt voor multifunctioneel gebruik.

Of je nu droomt van een permanent toevluchtsoord weg van de drukte van de stad, of van een idyllisch vakantiehuis waar je kunt ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen, Scheria biedt het allemaal. Bovendien is dit weelderige landgoed een paradijs voor paardenliefhebbers met alle ruimte die je nodig hebt om je viervoetige metgezellen te laten grazen en te galopperen.

Mis deze buitengewone kans niet om de droom van een groot perceel dicht bij het strand en binnen handbereik van de stad te verwezenlijken. Welkom op Scheria, waar de natuurlijke schoonheid en sereniteit samenkomen om een leven van ongekende rust en luxe te bieden.

Bijzonderheden
– 33.396 m² eigen grond
– Een omgevingsvergunning aanvraag is volledig voorbereid en ter beschikking
– De nieuw te bouwen villa is een ontwerp van Mike Klerks architecten
– Natuurvijver op perceel
– Tiny house met alle voorzieningen
– Twee bunkers uit WOII op perceel aanwezig
– Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven