NVM OPEN HUIZEN DAG op zaterdag 30 september van 11.00uur tot 15.00uur. Kijken zonder afspraak. Bekijk hier onze deelnemers.
Sluit

Westerkade 28 D
3016 CM Rotterdam

€ 1.395.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
Energielabel:
2023
160 m2
325 m2
4
3
A+++
Plan een bezichtiging in

Belvédère, vrij vertaald een “plaats met een schoon uitzicht”, is misschien wel het meest exclusieve kleinschalige nieuwbouwproject van Rotterdam. Gelegen aan de magnifieke Westerkade, bieden wij u een unieke kans om te wonen op de mooiste locatie van Rotterdam, direct aan de rivier de Maas. Het project bestaande uit twee grote exclusieve appartementen, wordt geheel in de elegante monumentale stijl van de naastgelegen panden ontwikkeld en biedt een ongeëvenaard woongenot.

Het high end vier kamer appartement, gelegen op de vierde en vijfde verdieping, is de kroon van het project. Het appartement is ontworpen om aan de hoogste eisen van kwaliteit en duurzaamheid te voldoen. De lift biedt rechtstreeks toegang tot het appartement en zodra u binnenkomt, wordt u verwelkomd door een zee van ruimte en licht. Het appartement beschikt over twee terrassen, waar u kunt genieten van het uitzicht op het fraaie kadeplantsoen van de hand van Piet Oudolf, de dynamiek van de Maas en de imposante kop van de Wilhelminapier. Een uitzicht dat nooit gaat vervelen!

Maar Belvédère biedt meer dan alleen luxe wonen. Het project is gelegen in het historische Scheepvaartkwartier, een van de meest gewilde en exclusieve buurten van Rotterdam. Het Scheepvaartkwartier is bekend om zijn prachtige monumentale panden, gezellige restaurants en bars, en de sfeervolle Veerhaven. Op loopafstand van het project vindt u het monumentale Park aan de Maas, waar u eindeloos kunt wandelen en genieten van de natuur.

Als u op zoek bent naar een exclusief en hoogwaardig 4 kamer appartement op de mooiste locatie van Rotterdam, dan is Belvédère de ideale keuze voor u. Wacht niet langer en neem contact op met ons kantoor om uw droom in Belvédère te bemachtigen. Ons ervaren team staat voor u klaar om u te helpen bij elke stap van het proces.

Indeling

Begane grond
Centrale entree met toegang tot de lift en voordeur tot het appartement, hal met berging en trapopgang.

Vierde verdieping
Overloop met entree tot het appartement, woonkeuken met toegang tot het achtergelegen terras op de avondzon, toiletruimte met voorportaal, woonkamer met brede pui met toegang tot het terras aan de voorzijde (zuidwest).

Vijfde verdieping
Ruime overloop met daklicht, toilet, twee voorslaapkamers, badkamer, berging en technische ruimte met wasmachine aansluiting, achterslaapkamer.

Bijzonderheden

– Eigen grond
– Energielabel A+++
– Verwarming d.m.v. warmtepomp met vloerverwarming en vloerkoeling
– Geheel voorzien van vloerverwarming
– Stelpost keuken en sanitair € 25.000,-
– Mogelijkheid voor het aansluiten van een open haard
– Woningborg en nieuwbouwgarantie van toepassing
– Over uitsluitend de koopsom van de grond dient overdrachtsbelasting te worden betaald
– Verwachte bouwtermijn ca. 1 jaar

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar in te schakelen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven