Waterloostraat 18
3062 TP Rotterdam

€ 425.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1888
92 m2
61 m2
5
3
Plan een bezichtiging in

Licht, ruim en geheel naar eigen smaak in te richten woonhuis (heel pand) in de Waterloostraat.

Deze sfeervolle 4 kamer woning beschikt onder meer over een woonkamer aan de straatzijde, een hoger gelegen woonkeuken aan de tuinzijde, 3 ruime slaapkamers, vliering, ruime badkamer en een kelder. De buitenruimte is beperkt maar dat mag de pret niet drukken. Met een beetje liefde, tijd, geld en aandacht is dit huis zo jouw thuis.

Gelegen in het prachtige Kralingen, nabij de Erasmus Universiteit, Oostplein, de Lusthofstraat en de Kralingse Plas en Bos. Kralingen is the place to live and love, ideaal voor young professionals en studenten maar ook zeker geschikt voor hippe of minder hippe stellen met of zonder kids.

Wonen in de stad maar toch een groene omgeving en dichtbij alle voorzieningen. Kralingen biedt het werkelijk allemaal. Het bruisende stadscentrum bereik je trouwens binnen 5 minuten fietsen en om de hoek liggen alle dagelijkse voorzieningen zoals supermarkten, (basis)school, diverse sportfaciliteiten en openbaar vervoer (metro en tram). Werk je buiten de stad? Uitvalswegen (A16/A20) bereik je binnen enkele minuten!

Indeling
Op de begane grond (woonverdieping) ligt aan de voorzijde de hal met toiletruimte, deur naar de lichte woonkamer met trapje naar de hoger gelegen woonkeuken, deur naar slaapverdieping en kelder. De kelder is gedeeltelijk stahoog tot maximaal 1.95 m (tussen de balken) en thans geschikt om als berging te gebruiken. Vanuit de kelder is er middels een deur toegang tot het plaatsje aan de achterzijde.

De eerste verdieping (slaapverdieping) beschikt over een overloop, 2 slaapkamers aan de voorzijde, royale slaapkamer en badkamer aan de achterzijde.

Bijzonderheden
– Een pand met mogelijkheden
– Dient intern en extern gerenoveerd te worden
– Bouwkundigrapport aanwezig (juni 2022)
– Eigen grond
– Kelder aanwezig
– Vliering aanwezig

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven
Baljon Makelaars