Soetendaalseweg 91 B
3036 EM Rotterdam

€ 375.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1913
91 m2
n.v.t.
3
2
Plan een bezichtiging in

Waanzinnig verbouwd benedenhuis met twee slaapkamers. De woning is recent opgeleverd en voorzien van alle gemakken. De woonverdieping is wat hoger gelegen en door de hoekligging heb je een mooi uitzicht over de straat. In het souterrain bevinden zich twee ruime slaapkamers en prachtige badkamer met een separaat toilet. Op de beletage is er tevens nog een opkamer, welke ideaal is wanneer je thuis aan het werk bent.

De woning is gelegen in het populaire Oude Noorden. Diverse eet- en drinkgelegenheden bevinden zich in de omgeving. Op de hoek van de straat tref je Noni Asian Bistro, aan de Soetendaalsekade zit het altijd gezellige eetcafé ‘t Trefpunt. Station Rotterdam Noord bevindt zich op loopafstand van de woning en je fietst in slechts 10 minuten naar het hart van Rotterdam, de Meent.

Indeling
Begane grond
Entree, hal, opgang naar de beletage, ruime woon/- eetkamer met open keuken en opkamer. In de woonkamer bevindt zich een vaste kast met opstelling CV-ketel. Middels trap toegang naar het souterrain.

Souterrain
Hal, toilet met fontein en meterkast, slaapkamer I, bergkast met wasmachineaansluiting, trapkast, slaapkamer II, badkamer voorzien van douche, wastafel en radiator.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1913
– Woonoppervlakte 91 m²
– In 2020/ 2021 volledig gerenoveerd
– Volledig geïsoleerd
– VvE in oprichting
– Funderingsrapport beschikbaar, handhavingstermijn 20 jaar
– Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven
Baljon Makelaars