Sint-Jobskade 848
3024 EN Rotterdam
Verkocht onder voorbehoud

€ 495.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
2002
141 m2
n.v.t.
4
3
Plan een bezichtiging in

Deze moderne en prachtig gelegen 4 kamer benedenwoning met voortuin (en de mogelijkheid om een 5e kamer te creëren), heeft een eigen parkeerplaats en berging in de afgesloten garage in de onderbouw. De woning heeft een hele speelse indeling en door de grote raampartijen, een prachtige lichtinval. Tevens gelegen in een autoluw deel van de Sint Jobskade met een fantastisch uitzicht naar de Euromast, de SS Rotterdam en de leuke groenvoorzieningen waar wordt gespeeld door kinderen uit de wijk en door de volwassen wordt gebarbecued.

Dit appartement is verdeeld over 3 woonlagen met een dakterras gelegen op de 3e verdieping.
Het uitzicht op de 1e verdieping, de woonetage, is panoramisch met zicht naar Euromast, SS Rotterdam, Parkhaven, Nieuwe Maas.

Wat een verrassende stadse locatie. Dit stadsdeel, om de hoek van de Parklaan en de Euromast, heeft een dorpskarakter met zijn eigen voorzieningen zoals winkels, de kapper, een huisarts, maar ook leuke horecagelegenheden, scholen, sportfaciliteiten, openbaar vervoer en meer. Omgeven door water, diverse groenvoorzieningen, speelplaatsen en leuke wijkinitiatieven om het wonen nog aangenamer te maken.

De buurt is ideaal voor cultuurliefhebbers. Een mooie mix van nieuwe en historische architectuur. Het Museumpark, het park bij de Euromast en het centrum zijn op fietsafstand bereikbaar. Alle stedelijke voorzieningen zijn zeer toegankelijk. Bovendien is de opstapplaats voor de watertaxi aan de Sint-Jobshaven waardoor u bijvoorbeeld binnen 2 minuten op het gezellige Katendrecht.

Indeling
Begane grond
Vanaf het autoluwe deel heeft u een leuke stadstuin aan de voorzijde.
Entree met lange gang, modern toilet de trapopgang naar de woonetage en 2 zeer royale slaapkamers. Waarbij het realiseren van een 3e slaapkamer vrij eenvoudig is. De begane grond heeft een plafondhoogte van ca. 3.10m. Echt super!

Eerste verdieping
Bij aankomst op de woonetage blijft u even staan. U wordt gelijk gegrepen door het uitzicht. Deze grote open ruimte is verdeeld in een grote zitkamer en een royale keukenopstelling. Deze luxe Eggersmann keuken is voorzien van diverse apparatuur. Zoals o.a. een Quooker, ingebouwde magnetron en dubbele oven met stoomfunctie, vaatwasser, etc

Tweede verdieping
overloop met toegang tot de wasruimte, de hoofdslaapkamer en de moderne badkamer, voorzien van bad, separate douche, wastafelcombinatie en 2e toilet.
Het dakterras is bereikbaar via de slaapkamer en de overloop. Een heerlijke rustige plek met een prachtig Rotterdams uitzicht richting de Euromast.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 2002
– Woonoppervlakte ca. 141 m² (meetcertificaat aanwezig)
– Ruim 13 m² dakterras + voortuin bij het entree
– Keuken is geplaatst in 2014
– WTC afzuigsysteem
– Volledig geïsoleerd
– Nieuwe groepenkast
– Voortuin
– Dakterras
– Zeer actieve VVE, bijdrage ca. 129,- p/mnd. incl. glazenwasser
(de VVE heeft ook een vergunning voor het plaatsen van zonnepanelen)
– Eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage; separaat te koop voor € 30.000,– k.k.
– Eigen berging in de afgesloten parkeergarage

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven