's-Gravenweg 654
3065 SH Rotterdam

€ 500.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1926
93 m2
1.065 m2
3
2
Plan een bezichtiging in

Aan een van de prachtige historische linten van Rotterdam is deze ruime kavel gelegen. Momenteel bevindt zich een bungalowwoning op de kavel welke middels een loopbrug te bereiken is. De woning mag gesloopt worden, waardoor u vrij bent uw droomwoning te realiseren.

Op loopafstand treft u station Kralingse Zoom en (metro)station Capelsebrug waar zich tevens een Spar bevindt. Voor alle overige boodschappen kunt u onder andere terecht bij winkelcentrum Prinsenland. De kavel is gelegen nabij diverse uitvalswegen en bevindt zich in een geliefde wijk.

Bijzonderheden:
– Perceeloppervlakte 1.045 m²
– Eigen grond
– De zaak zal worden opgeleverd in de huidige staat: “as is where is”
– De verkoop geschiedt op basis van highest and best use, binnen het vigerende bestemmingsplan.
– De kavel valt binnen het bestemmingsplan Prinsenland
– Asbestrapport aanwezig, volgens het onderzoek geen asbesthoudende materialen en/of toepassingen waargenomen
– Historisch bodemonderzoek aanwezig, sanering noodzakelijk, raming kosten beschikbaar
– Zwamonderzoek aanwezig, geen zichtbare actieve aantasting door houtaantastende insecten of schimmels waargenomen
– Projectnotaris
– Levering in overleg

MEER INFORMATIE
Voor het toezenden van alle achtergrondinformatie verzoeken wij u vriendelijk een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen. Deze zenden wij u graag toe. Na ondertekening kunnen wij u alle informatie toezenden.

PROJECTNOTARIS
Schaap Advocaten Notarissen
Parklaan 17, 3016 BA Rotterdam
Mw Mr R.T. Reijnders
3054 RP Rotterdam
T: +31(0)10 277 03 00

RICHTPRIJS
€ 500.000,- k.k.

VERKOOP
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van gunning en zal middels een openbare verkoop per inschrijving geschieden. De uiterste inschrijfdatum is 5 oktober 2020 om 17.00 uur. De bieding, middels een inschrijvingsformulier, aangeleverd door de verkopend makelaar, dient per e-mail gezonden te worden naar de verkopend makelaar. Biedingen zonder inschrijvingsformulier worden niet in behandeling genomen.

OVERIGE CONDITIES
Al het bovenstaande betreft globale informatie omtrent de verkoop van de ”s-Gravenweg 654’ te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Baljon Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

VERKOOPVOORWAARDEN
Op de verkoop zijn de ‘Algemene Verkoopvoorwaarden Verkopen bij Inschrijving gemeente Rotterdam’ en de ‘Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden gemeente Rotterdam (2007)’ van toepassing welke zijn opgenomen in de informatie. De Gemeente is tevens bevoegd om ter zake van koper een Bibob-toets uit te voeren.

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven