Verkoop THE CALAND gestart, inschrijven kan tot 29 april 12:00 via thecaland@baljonmakelaars.nl
Sluit

's-Gravenweg 524
3065 SG Rotterdam

€ 895.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
Energielabel:
1910
277 m2
1.400 m2
9
6
G
Plan een bezichtiging in

In opdracht van de Gemeente Rotterdam bieden wij aan een van de prachtige historische linten van Rotterdam deze vrijstaande woning met separate schuur aan. Het perceel van 1.400 m² grenst aan drie zijden aan water en de woning is bereikbaar middels een loopbrug. De woning heeft cultuurhistorische waarde waar u bij renovatie rekening mee dient te houden echter zijn er diverse mogelijkheden om hier een prachtige duurzame woning te realiseren.

Op loopafstand treft u station Kralingse Zoom en (metro)station Capelsebrug waar zich tevens een Spar bevindt. Voor alle overige boodschappen kunt u onder andere terecht bij winkelcentrum Prinsenland. De kavel is gelegen nabij diverse uitvalswegen en bevindt zich in een zeer geliefde wijk.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1910
– Energielabel G
– Perceeloppervlakte 1.400 m²
– Gebruiksoppervlakte ca. 277 m²
– Eigen grond
– Funderingsonderzoek aanwezig
– Asbestrapportage aanwezig
– Bodemonderzoek aanwezig
– Zwamonderzoek aanwezig
– De zaak zal worden opgeleverd in de huidige staat: “as is where is”
– De kavel valt binnen het bestemmingsplan Prinsenland
– Projectnotaris Schaap Advocaten Notarissen
– Levering zo spoedig mogelijk na afhandeling formaliteiten

MEER INFORMATIE
Voor het toezenden van alle achtergrondinformatie verzoeken wij u vriendelijk een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen. Deze zenden wij u graag toe. Na ontvangst van een getekende geheimhoudingsverklaring geven wij u toegang tot het dossier/dataroom. Bezichtigen is mogelijk op afspraak.

PROJECTNOTARIS
Schaap Advocaten Notarissen
Parklaan 17, 3016 BA Rotterdam
Mw Mr R.T. Reijnders
3054 RP Rotterdam
T: +31(0)10 277 03 00

VERKOOP
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van gunning en zal middels een openbare verkoop per inschrijving geschieden. De uiterste inschrijfdatum is donderdag 16 mei 2024 om 15.00 uur. De bieding, middels een inschrijvingsformulier, aangeleverd door de verkopend makelaar, dient per e-mail gezonden te worden naar de projectnotaris. Biedingen zonder inschrijvingsformulier worden niet in behandeling genomen.

RICHTPRIJS
€ 895.000,- kosten koper

OVERIGE CONDITIES
Al het bovenstaande betreft globale informatie omtrent de verkoop van de ‘’s-Gravenweg 524’ te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Baljon Makelaars B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

VERKOOPVOORWAARDEN
Op de verkoop zijn de ‘Algemene Verkoopvoorwaarden Verkopen bij Inschrijving gemeente Rotterdam’ en de ‘Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden gemeente Rotterdam (2007)’ van toepassing welke zijn opgenomen in de informatie. De Gemeente is tevens bevoegd om ter zake van koper een Bibob-toets uit te voeren.

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven