Ringvaartweg 208
3065 AH Rotterdam

€ 1.995.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
2011
286 m2
1.032 m2
6
4
Plan een bezichtiging in

Een onwaarschijnlijk mooie en hoogwaardig gebouwde vrijstaande villa met schitterend aangelegde tuin aan het water en een ruime vrijstaande garage met oprit voor meerdere auto’s. Het design en de afwerking van deze unieke villa lijkt te zijn ontleend aan de moderne architectuur van villa’s aan de lagunes van Miami beach. Gelegen op een schitterend ruim perceel van meer dan 1000 m² eigen grond aan de ‘Golden Mile’. Het perceel is zowel voor als achter begrensd door water en de toegang van het perceel is via een privé brug met elektrisch hekwerk, waardoor een optimale mate van privacy en veiligheid gegarandeerd is. De ligging is zeer centraal op loopafstand van winkels en scholen en op zeer korte reistijd van het centrum van Rotterdam en diverse uitvalswegen.

Bij de drooglegging van de Prins Alexanderpolder werd een ringdijk met een ringvaart om de plassen gelegd. De Ringvaartweg loopt ten noorden langs dit water. De Ringvaartweg vormt een unieke combinatie tussen een landelijke uitstraling en een besloten villawijk.

Indeling

Begane grond
Entree met garderobe, imposante hal met betonnen trap, design toilet met fontein, werk-/studeerkamer, riante living met open haard, meerdere openslaande deuren naar de achtertuin en een schitterende vloer bestaande uit Eikenhout in Hongaarse punt en Belgisch hardsteen, een zeer exclusieve handgemaakte open woonkeuken met groot kookeiland en werkelijk alle denkbare luxe inbouwapparatuur.

Eerste verdieping
Overloop met betonnen trap, twee royale slaapkamers en een masterbedroom met drie eigen luxe design badkamers ensuite en een balkon.

Tweede verdieping
Overloop, ruime slaapkamer annex studio met ruim dakterras.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 2011
– 1032 m² eigen grond
– Onder architectuur aangelegde tuin grenzend aan de Ringvaartplas
– Interieur in Piet Boon stijl
– Gedeeltelijk voorzien van airconditioning
– Grote vrijstaande garage annex bijgebouw met elektrische deur
– Optimale beveiliging met uitgebreide alarm installatie
– Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven