Ringdijk 454 0 ong
3054 AA Rotterdam
Verkocht onder voorbehoud

€ 325.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
Niet bekend
67 m2
123 m2
2
1
Plan een bezichtiging in

Unieke recreatiewoning gelegen in de Bergse Achterplas in Rotterdam.
Het geheel is gelegen op ca. 300 m² (daadwerkelijke) grond. Het is alleen per boot bereikbaar, maar dit is het zeker waard! Op het eiland ‘s-morgens worden gewekt door de vogels, boodschappen doen per boot, horecagelegenheden aan het water, dat kan allemaal in dit watergebied met eilanden aan de noordkant van Rotterdam en in nog geen 15 min. afstand van het centrum van Rotterdam in een prachtige en waterrijke omgeving vol gezelligheid en sfeer.

Op het eiland is aansluiting voor riool, water en elektra.

Indeling:
Rondom tuin met een steiger aan de gehele waterzijde welke ruimschoots de mogelijkheid biedt om meerdere boten aan te kunnen leggen. Verder heeft het geheel twee ruime vrijstaande bergingen.

Entree met voorportaal en garderoberuimte. Open keukenruimte voorzien van een keukenblok met een werkeiland en inbouwapparatuur. Toegang naar de badkamer met een douche, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting. De woonkamer is voorzien van een allesbrander en openslaande deuren naar de tuin. Via de woonkamer een doorloop naar een tussenruimte welke ook is voorzien van openslaande deuren naar de tuin en een 2e allesbrander. Tweepersoons slaapkamer met kastruimte en openslaande deuren naar de tuin.

Het geheel is op een hoek gelegen van een uniek eiland op zichzelf. Aan de steiger kunnen meerdere boten aanmeren. Vanuit de tuin en vanaf de steiger heeft men een fantastisch leuk uitzicht over de plas.

Het geheel kan zeer goed voor eigen gebruik worden gekocht, alsmede als belegging voor eventuele “short-stay” verhuur opties.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte 67 m² maar er mag voor 77 m² bebouwd worden.
– Grootte perceel is kadastraal 123m² maar is in werkelijkheid ca. 300 m²
– 2x potkachels/allesbranders
– 2 ruime vrijstaande bergingen

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven