THE CALAND - 48 luxueuze appartementen en studio’s in het Scheepvaartkwartier.
Sluit

Prins Hendriklaan 18 A
3071 LD Rotterdam
Verkocht onder voorbehoud

€ 500.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
Energielabel:
1907
168 m2
134 m2
8
5
F
Plan een bezichtiging in

Prins Hendriklaan 18 A is een ruwe diamant met enorm veel potentie. Dit bijna 7 meter brede bovenhuis biedt een zee van ruimte en mogelijkheden. Aan de buitenkant is het al ‘perfect’ maar van binnen kun je al jouw wensen en creativiteit kwijt. Het dak is uitstekend geschikt voor het realiseren van een groot dakterras.

Wonen op een unieke plek in Rotterdam? Dit karakteristieke dubbele bovenhuis (ca. 168m²) biedt een sfeervolle leefomgeving! Ervaar het beste van twee werelden: de dynamiek van het stadsleven en de rust van een dorpsomgeving op het charmante Noordereiland. Strategisch gelegen vormt het eiland de verbinding tussen het bruisende stadscentrum, het opkomende Rotterdam Zuid en diverse uitvalswegen, zonder het drukke centrum te hoeven doorkruisen.

Achter de klassieke gevel uit 1907 ontdek je een royaal woonhuis met grotendeels vernieuwde kozijnen en isolerende beglazing. Dit charmante dubbele bovenhuis biedt een zeer ruime voor- en achterkamer en hoewel de keuken momenteel gesloten is, kun je hier eenvoudig een prachtige open woonkeuken creëren. Het balkon aan de voorzijde biedt uitzicht op de brede, groene Prins Hendriklaan.

Op het Noordereiland woon je in een rustige, groene omgeving midden in de stad. Geniet van de vele leuke eetgelegenheden zoals A La Plancha en Koozie Lunchroom. Dankzij de Willemsbrug ben je in een mum van tijd in het centrum. Beleef de stadse levendigheid wanneer jij dat wilt, zowel op het eiland als in het stadscentrum. Bovendien biedt het Noordereiland zelf ook diverse scholen, kinderopvang, winkels, openbaar vervoer en voldoende parkeermogelijkheden.

Indeling:
Begane grond:
Eigen entree met een brede trapopgang naar de 2e verdieping.

2e verdieping:
Royale gang met een grote inpandige berging en toiletruimte. Ruime woonkamer met vaste kasten (voor- en achterkamer) met aan de voorzijde een balkon. Aan de achterzijde ligt de gesloten keuken welke zeer geschikt is om door te breken en zo een riante woonkeuken te realiseren.

3e verdieping:
Ruime overloop met een inpandige berging en een apart toilet. Twee grote slaapkamers en twee kleinere slaapkamers met ieder een vaste kast. Royale badkamer met douche, wastafel en raam in de zijgevel. Ruime tussenkamer met trap naar het dak.

Bijzonderheden:
Gelegen op eigen grond
Grotendeels nieuwe kozijnen met isolerende beglazing
VVE wordt thans opgericht (2 leden)
Bijdrage conform de minimale eis vanaf de levering, circa € 150,- per maand
Splitsing wordt thans geformaliseerd

Details:
Bouwjaar: 1907
Totale woonoppervlakte: circa 168 m²
Inhoud: circa 618 m³
Verwarming via gaskachels
Beschermd stadsgezicht
Ouderdomsclausule van toepassing
Eigenarenclausule van toepassing
Projectnotaris van toepassing
Voor het dakterras is er nog geen vergunning

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je om jouw eigen makelaar mee te nemen voor de belangenbehartiging bij de aankoop van jouw toekomstig huis.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven