Prins Frederikplein 643
3071 KS Rotterdam

€ 425.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
2002
119 m2
n.v.t.
4
3
Plan een bezichtiging in

Heerlijk ruim appartement met drie ruime slaapkamers, gelegen op de topverdieping van een ruim opgezet complex op het Noordereiland. Het appartement ligt in de hoek van het portiek, waardoor je veel privacy ervaart. Het appartement heeft een prettige lay-out met drie slaapkamers en de badkamer bij de entree en vervolgens een zeer ruime woon-/ eetkamer met open keuken. Aan de voor- en achterzijde van het appartement bevinden zich meerdere buitenruimtes. De woning heeft een fenomenaal uitzicht over de Maas en de skyline van Rotterdam.

Op loopafstand tref je het centrum van Rotterdam waar je niet alleen terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen, maar ook de gezelligheid kunt opzoeken en een hapje en drankje kunt nuttigen. Het openbaar vervoer stopt voor de deur. Kortom dit appartement is rustig gelegen, maar met alle voorzieningen binnen handbereik.

Indeling
Begane grond
Gezamenlijke entree met bellentableau en brievenbussen. Via de gezamenlijke hal bereik je de bergingen, welke tevens bereikbaar zijn via een aparte buitendeur.

Zesde verdieping
Entree, hal met videofooninstallatie, meterkast, wasruimte met wasmachineaansluiting en opstelling cv-ketel, toilet met fonteintje, slaapkamer I met toegang tot balkon aan de achterzijde, slaapkamer II, slaapkamer III met dakraam met toegang tot tweede balkon aan de achterzijde, badkamer v.v. nieuwe douche, bad, wastafel en radiator, ruime woon-/ eetkamer met open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur, toegang tot balkons aan de voor- en achterzijde.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 2002
– Woonoppervlakte 119m²
– Actieve VvE, bijdrage € 205,- per maand
– Gelegen op erfpachtgrond
– Volledig geïsoleerd
– Balkon van 11 m²
– Berging van 7m² in de onderbouw
– Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven
Baljon Makelaars