THE CALAND - 48 luxueuze appartementen en studio’s in het Scheepvaartkwartier.
Sluit

Oudedijk 506
3061 AX Rotterdam
Verkocht onder voorbehoud

€ 595.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
Energielabel:
1902
120 m2
n.v.t.
3
2
B
Plan een bezichtiging in

Aan comfort en luxe geen gebrek. Deze grote 3/4 kamer benedenwoning is in 2020 en in 2021 volledig gerenoveerd. Denk hierbij aan alle technische aanpassingen, zoals o.a. de nieuwe fundering, dakbedekking, reiniging gevels, etc. en een hoogwaardige afwerking aan de binnenzijde (2021). Bij binnenkomst word je direct omarmd door de sfeervolle keuzes die zijn gemaakt en word je verrast hoe rustig het is door alle isolerende voorzieningen en de ligging tegenover de Ramlehweg. Het hoge souterrain, ca. 2.77m, in combinatie met grote ramen, geeft een hele fijne beleving aan dit souterrain; rust, privacy en comfort. Door de koekoek aan de achterzijde, is er zelfs zicht op de tuin. Kralingen-West is gelegen om de hoek van de Kralingse Plas, supermarkten, winkels en diverse eetgelegenheden. Voor een ontbijtje wandel je naar Jordy’s Bakery aan de gezellige Vlietlaan. Even geen zin om te koken? Stap voor een hapje naar binnen bij Calaboose of Finca. Met de Kralingse Plas om de hoek heb je de ideale combinatie van stad en natuur. Diverse scholen en het openbaar vervoer tref je eveneens op loopafstand.

Indeling
Begane grond
Centraal afgesloten entree vanaf de straatzijde. Vanuit deze centrale ruimte de toegang tot deze luxe benedenwoning. Lange gang met garderoberuimte, luxe toilet en hoge glazen stalen pui naar de woonkamer.

Deze lichte, lange kamer, met een plafondhoogte van ca. 3m, geeft de mogelijkheid om een extra kamer c.q. werkplek te creëren. De huidige bewoners hebben gekozen voor een hele grote lange woonkamer met aan de achterzijde een luxe woonkeuken voorzien van een eiland en al het wenselijke inbouwapparatuur. Een heel fijne plek in huis, grenzend aan de tuin.

Souterrain – ca. 2.77m hoog
Door de hoogte van dit souterrain en het contact met de tuin aan de achterzijde, krijg je een hele andere ervaring. Deze nieuwe kelderbak is voorzien van vloerverwarming. De luxe badkamer, voorzien van een ligbad, separate douche en wastafelcombinatie, is in het midden van deze verdieping geplaatst. Door deze keuze is de verdeling maximaal benut; een goede voorkamer, een inpandige berging en een grote slaapkamer aan de achterzijde met een natuurlijk aangeklede koekoek en contact met de tuin. Deze ruimte is ook voorzien van een luxe kastenwand. De gang heeft een 2e toilet, een vaste kast met de cv-opstelling en geeft toegang tot een separate wasgelegenheid (voorheen een 2e badkamer).

Tuin
De patio ligt op het zuiden en door de aanleg van het terras met uitzicht op goed onderhouden bebouwing aan de achterzijde, is dit een hele fijne buitenruimte. In alle rust kun je hier genieten.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1902, in 2020 volledig gerenoveerd
– Energielabel B
– Woonoppervlakte 120 m²
– Nieuwe fundering en verdiepte kelderbak
– Hoog souterrain, ca. 2.77m
– Tuin, zuid gelegen, voorzien van mooi terras
– Cv-gas, bouwjaar 2020, Intergas Xtreme cw5
– Vloerverwarming in het souterrain
– De woonetage volledig en hoogwaardig afgewerkt in 2021
– Luxe keuken met kookeiland
– Stalen pui tussen de gang en woonkamer
– Essen houten vloer
– Luxe badkamer, bouwjaar 2021
– VVE is actief, bijdrage ca € 100,- per maand
– Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven