NVM OPEN HUIZEN DAG op zaterdag 30 september van 11.00uur tot 15.00uur. Kijken zonder afspraak. Bekijk hier onze deelnemers.
Sluit
Open huis op 30 september vanaf 11:00 tot 15:00

Oranjestraat 66
3111 AP Schiedam

€ 1.150.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
Energielabel:
1979
383 m2
n.v.t.
6
4
D
Plan een bezichtiging in

Deze woning doet mee aan de Open Huizen Dag en is zonder afspraak te bezichtigen op zaterdag 30 september 2023 van 11:00 uur tot 15:00 uur.

De grootste loft van Schiedam met ruim 380 m² aan woongenot en luxe is nu te koop!!!
Deze prachtige en zeer luxe afgewerkte 6-kamer woning is door het hele huis voorzien van massief matgelakte houten vloer en is verdeeld over drie woonlagen en is inclusief een eigen ligplaats achter het huis met stalen sloep om heerlijk door de sfeervolle grachten van Schiedam te varen. Genieten van de zon kan daarnaast ook in de gemeenschappelijke tuin. Deze buitenruimte is uitsluitend toegankelijk voor bewoners.
Verder is de woning voorzien van een zeer luxe woonkeuken, twee badkamers, een wasruimte en bergruimte. Eigen vaste parkeerplaats (huur) aanwezig en tevens de mogelijkheid tot overname eigen overdekte parkeerplaats.

Door de speelse indeling is deze bijzondere loft een MUST om te bekijken.

Deze woning is gelegen aan de Schie en aan de Nieuwe Maas. Het geheel is direct gelegen bij het historisch centrum van Schiedam alwaar de winkels, supermarkten, de gezellige horecagelegenheden met hun terrassen zich bevinden. Ook in de nabije omgeving liggen diverse culturele voorzieningen zoals theater aan de Schie, de Schiedamse Molens en het museum.
Verder liggen de uitvalswegen, zoals bijvoorbeeld de A-20, ook in de directe nabijheid.

Indeling:

Begane grond:
Entree met een ruime en brede hal. Via een tweede entree-pui is de ruime woonkeuken te bereiken. In deze ruimte staat een luxe kookeiland met Quooker en diverse inbouwapparatuur en een elektrische sfeerhaard. Vanuit deze ruimte is de ondergelegen verdieping alsmede de bovengelegen verdieping te bereiken.

Ondergelegen verdieping:
Ruime vide welke weer toegang geeft naar een slaapkamer voorzien van vaste kastenwanden en de bioscoop-ruimte. Vanuit die ruimte ligt weer de naast gelegen bergruimte met een deur naar het achtergelegen terrein.

Eerste verdieping :
Een zeer ruime living van circa 100m² met room-divider met daarin een “verborgen” tv-lift en sfeerhaard.
Aan de achterzijde van de woning ligt een ruime slaapkamer met een aangesloten moderne badkamer welke is voorzien van een dubbele wastafel en een inloopdouche, een kamer wat nu in gebruik is als een kastenkamer en nog een slaapkamer.
Via een tussenhal is de toiletruimte bereikbaar, de 2e moderne badkamer welke is voorzien van een ligbad, wastafel, toilet en inloopdouche en is de was-/ stookruimte bereikbaar.

Via het achtergelegen terrein is de ligplaats bereikbaar die behoort bij deze woning en voorzien is van een stalen sloep.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1980
– Energielabel D
– Woonoppervlakte 383 m²
– Warm water middels elektrische CV ketel
– Beschermd stads- of dorpsgezicht
– Bijdrage VvE € 398,00 per maand
– Zeer luxe verbouwd
– Vloerverwarming
– Diverse meubels in overleg over te nemen
– Eigen grond

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven