NVM OPEN HUIZEN DAG zaterdag 1 april. Bekijk alle deelnemende woningen.
Sluit

Opzoomerstraat 26
3023 SH Rotterdam

€ 615.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
Energielabel:
1911
176 m2
103 m2
7
5
C
Plan een bezichtiging in

Belegger, koppel of gezin? Dit is sowieso een woning voor jou! Of je de woning nu wenst te splitsen in drie appartementen (voorheen het geval) of het geheel wenst samen te voegen tot een geheel, alles is mogelijk. De huidige indeling betreft een begane grondwoning en bovenwoning wat eenvoudig samen te voegen is.

De woning bevindt zich in de rustige Opzoomerstraat (de straat waar het opzoomeren in Rotterdam ontstond), die ligt achter de bekende en prachtige Mathenesserlaan. Op loopafstand tref je de Heemraadssingel, Nieuwe Binnenweg en het Mathenesserplein. Ook historisch Delfshaven, diergaarde Blijdorp, het Erasmus MC en zelfs het stadscentrum liggen binnen 2 km van de woning. Diverse uitvalswegen bereik je binnen enkele minuten en alle vormen van stedelijk OV zijn op loopafstand.

Indeling
Begane grond
Entree, hal, toegang open keuken, door een uitbouw een diepe woon-/ eetkamer, noodtoilet, schuifpui naar tuin met vrijstaande stenen schuur, meterkast onder de trap.

Eerste verdieping
Overloop, woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, slaapkamer I, vaste kasten, badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel, toegang balkon met berging.

Tweede verdieping
Overloop, toilet met fontein, woonkamer met tussenwand, welke eruit kan, slaapkamer II aan achterzijde met vaste kastenwand, schuifpui naar balkon met bergruimte.

Derde verdieping
Overloop, slaapkamer III, badkamer voorzien van toilet, douche, wastafel en radiator, opstelling CV-ketel, bergkast, slaapkamer IV aan voorzijde.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1911
– Energielabel C
– Woonoppervlakte 176 m²
– Grootte perceel 103 m²
– Deels voorzien van dubbele beglazing
– Dakisolatie
– Vloerisolatie
– Funderingsrapport aanwezig handhavingstermijn meer dan 25 jaar
– Bij splitsing dienen meterkast, watermeter en CV-installatie eveneens gesplitst te worden
– Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven