NVM OPEN HUIZEN DAG zaterdag 1 april. Bekijk alle deelnemende woningen.
Sluit

Nancy Zeelenbergsingel 82
3066 GA Rotterdam

€ 695.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
Energielabel:
2023
130 m2
n.v.t.
3
1
A
Plan een bezichtiging in

MAAK NU UW WOONDROOM WAAR EN KIES VOOR DIT GEWELDIGE APPARTEMENT GELEGEN OP DE DERDE VERDIEPING MET EEN GEWELDIG TERRAS EN TWEE EIGEN PARKEERPLAATSEN (PROGNOSE OPLEVERING Q2 2024).

Dit fantastische appartement wordt door een interieurarchitect geheel ingericht en praktisch turnkey opgeleverd, inclusief een luxe Siematic keuken, complete badkamer en toilet, vloerafwerking, gordijnen en schilderwerk. Er is hiervoor materiaal stelpost opgenomen van € 28.500,-. De koper wordt volledig in dit proces betrokken en heeft de gelegenheid om alles naar eigen smaak in te richten.

Project Prinsenpark belooft een prachtige toevoeging te worden aan de aantrekkelijke en groene wijk Prinsenland, op 10 minuten van het centrum van Rotterdam. De woningen in Prinsenpark worden gebouwd met oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Het ontwerp, de ruime opzet en het gebruik van hoogwaardige materialen geven het geheel een luxe uitstraling.

Eén van de hoogtepunten van dit geweldige appartement is de indeling. Deze is geheel naar eigen inzicht en met behulp van een interieurontwerper tot stand gekomen en biedt onder meer ruimte aan een indrukwekkende keuken met aangrenzend eetgedeelte, een comfortabele living en een geweldige mastersuite met aangrenzende badkamer. De zeer luxe Siematic keuken is werkelijk van alle gemakken voorzien en is het ideale middelpunt voor gezellige diners met vrienden en familie. Het huidige ontwerp van de keuken is geweldig maar nog geheel naar eigen wens aan te passen bij Siematic Oosterhout.

Een tweede pluspunt is de geweldige buitenruimte van bijna 20 meter breed! Vanuit de living is er middels een schuifpui toegang tot het diepste gedeelte van het terras waar met gemak een royale eettafel en een lounge set naast elkaar kunnen. Vanuit de eetkamer en de mastersuite is er middels openslaande deuren tevens toegang tot het terras.

Het derde pluspunt is de duurzame installatie. Deze bestaat uit een warmtepomp in combinatie met droge koelers op het dak. Het centraal warmte- en koudesysteem zorgt ook voor de verwarming van het tapwater. In het gehele appartement ligt vloerverwarming die ook als koeling ingezet kan worden.

Prinsenpark heeft nog meer geweldige kenmerken. De buurt is omgeven door groen en heeft uitstekende voorzieningen, waaronder diverse winkels en een gezondheidscentrum. Bovendien is de locatie zeer gunstig ten opzichte van het centrum van Rotterdam en andere belangrijke steden in de regio. Er zijn twee privé parkeerplaatsen beschikbaar in de eigen parkeergarage (apart te koop voor € 25.000,- kosten koper).

Alle woningen in Prinsenpark zijn verkocht. Zie dit als uw unieke kans om toch nog een moderne en luxueuze woning in deze prachtige buurt te kunnen bemachtigen. Met zijn fantastische interieur en geweldige locatie, biedt het project alles wat u nodig heeft om van een fantastisch leven te genieten.

Nieuwsgierig naar alle details? Maak dan nu snel een afspraak op ons kantoor zodat wij u volledig kunnen informeren.

Details:
Bouwjaar 2023/2024
Opleveringsprognose Q2 2024
Oplevering geschied na oplevering aan verkoper door aannemer
Gebouw ligt op eigen grond
De aanbieding is kosten koper
Voordeel overdrachtsbelasting komt verkoper toe

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven