Welkom bij de makelaar van Rotterdams meest interessante huizen.
Sluit

Mathenesserlaan 210 J.
3014 HH Rotterdam

€ 315.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1984
49 m2
1.309 m2
2
1
Plan een bezichtiging in

Modern, comfortabel en duurzaam wonen in het Oude Westen; dat is wonen in project De Bank en Tuin van Mathenesse.

Op de hoek van de statige Mathenesserlaan en de ‘s-Gravendijkwal vind je het duurzame transformatieproject De Bank en Tuin van Mathenesse. In een voormalig kantoorgebouw worden maar liefst 62 hoogwaardige woningen gerealiseerd. Alle woningen worden voorzien van een luxe keuken en badkamer en zijn daarnaast geheel naar smaak in te richten met speciaal ontwikkelde afbouwpakketten. Met de heerlijke groene gezamenlijke binnentuin, ervaar je hier de rustige omgeving, met op loopafstand het bruisende stadscentrum. De perfecte combinatie van rust en levendigheid, zo wil iedereen wel in de stad wonen!

De Bank en Tuin van Mathenesse ligt in het Oude Westen, een dynamisch wijk op een centrale locatie in de stad. Deze multiculturele wijk heeft echt een eigen karakter; is divers en levendig. Kenmerkend zijn de karakteristieke herenhuizen, de groene singels en lanen. Met het Museumpark en Euromastpark op loop- en fietsafstand, is een cultureel uitje of een wandeling in het park nooit ver weg. Op de Nieuwe Binnenweg vind je verschillende gezellige horeca- en uitgaansgelegenheden en op de West-Kruiskade haal je bij de toko’s allerlei lekkers. Laat je keer op keer verrassen! Tevens vind je op de Nieuwe Binnenweg alle gewenste voorzieningen en is het OV goed bereikbaar met bijvoorbeeld tramhalte Mathenesserlaan om de hoek en het Centraal Station op nog geen 5 minuten fietsen. Een betere locatie kun je je niet wensen.

Dit bijzondere project biedt een viertal woningtypen; plintwoningen, terraswoningen, appartementen en penthouses. Elk woningtype is afgestemd op jouw behoefte. Zo maken de plintwoningen, wonen en werken mogelijk en zijn de terraswoningen op de hoger gelegen verdiepingen voorzien van privéterrassen met een panoramisch uitzicht over de stad. Bij de appartementen vind je de flexibiliteit om extra kamers te realiseren. In gebouw De Bank, een monument met indrukwekkende hoge plafonds, worden loftappartementen gerealiseerd. Tot slot bieden de penthouses een royale leefruimte en spectaculair uitzicht over de stad.

Plintwoningen
De tweelaagse plintwoningen bevinden zich op de begane grond met een hoog souterrain en beschikken over circa 88m² tot 100m² woonruimte. Deze bijzondere woningen hebben 3, 4 of 5 kamers, waardoor je veel mogelijkheden hebt om de woning naar eigen wens in te delen. Zo creëer je hier gemakkelijk een thuiswerkplek of is er ruimte voor een praktijk-aan-huis met zelfs een eigen ingang, eigen toilet en/of zelfs de mogelijkheid voor het plaatsten van een extra keuken. Vanuit je woning kijk je uit over de statige Mathenesserlaan, waar je geniet van de stadse omgeving. Ben je even op zoek naar rust? Dan is de groene, gezamenlijke binnentuin hier de perfecte plek voor!

Terraswoningen
De terraswoningen bevinden zich in beide gebouwen en op elke verdieping. Zij beschikken over één of twee woonlagen met woonruimte variërend van 57m² tot 128m² en tot wel 4 kamers. Wat de terraswoningen echt uniek maakt, is dat ze voorzien zijn van een heerlijk privéterras met uitzicht op de groene binnentuin. Zo kun je na een lange dag nog even heerlijk genieten op je eigen terras. Dit woningtype is zeer geschikt voor degene die zowel graag binnens- als buitenshuis leeft!

Appartementen
De appartementen zijn ieder uniek en de woonruimte varieert van 42m² tot 90m². De heerlijk lichte appartementen bevinden zich in het gebouw de Tuin van Mathenesse op de eerste tot en met de vierde verdieping en in het gebouw de Bank van Mathenesse op de begane grond, eerste en tweede verdieping. Ze hebben 1(loft), 2, 3 of 4 kamers en bij een aantal appartementen is er zelfs de mogelijkheid om een extra kamer te creëren. Vanuit de appartenementen heb je uitzicht op de statige Mathenesserlaan óf de heerlijke, groene binnentuin. Door de diversiteit van de appartementen is dit woningtype voor iedere woon- of persoonlijke situatie zeer geschikt.

Penthouses
Op de derde (bovenste) verdieping van de Bank van Mathenesse en de vijfde (bovenste) verdieping van de Tuin van Mathenesse liggen de waanzinnige penthouses. Deze luxe en zeer comfortabele penthouses beschikken over een woonruimte van circa 70m² tot 80m² en hebben 1(loft), 2 of 3 kamers. Ook hier is er vaak de mogelijkheid om een extra kamer te creëren. Vanuit alle penthouses heb je een fantastisch uitzicht over de Mathenesserlaan, de binnentuin en de stad. Daarnaast hebben enkele penthouses een royaal privéterras met wederom een geweldig uitzicht.

Kenmerken
• Type woning: appartement
• Bouwnummer 1.02

Bijzonderheden
• Unieke woningen met diverse indelingsmogelijkheden
• Luxe inrichting en afwerking middels afbouwpakketten
• Gasloos en veel oog voor duurzaamheid
• Energielabel A+++
• Vloerverwarming middels warmtepomp
• Warmte-terug-win installatie
• Gezamenlijke binnentuin van circa 230 m2
• Videofoon deursysteem
• Afgesloten fietsenstalling
• Deelauto’s beschikbaar op eigen terrein
• 11 parkeerplaatsen separaat te koop
• Mogelijkheid om een laadpaal te installeren
• Lift
• Eigen Grond
• Vereniging van eigenaren wordt opgestart
• Maandelijkse VVE bijdrage wordt later vastgesteld
• Project onder Afbouwborg
• Zeer geschikt als pied-à-terre
• Ontwerp van V8 Architects
• Projectnotaris Rox Legal

Via de projectwebsite van De Bank en Tuin van Mathenesse kun je je vrijblijvend inschrijven om op de hoogte te blijven van alles omtrent het project en de woningen. Binnenkort vindt er op locatie een verkoopevent plaats waarbij je een kijkje kunt nemen in het gebouw, de mogelijkheden voor het afbouwpakket kunt bekijken en de makelaars vragen kunt stellen omtrent het project en de woningen. Wil je hiervan op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan snel in via de projectwebsite.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven