Manegelaantje 12
3062 CV Rotterdam

€ 1.250.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1984
213 m2
450 m2
6
4
Plan een bezichtiging in

Een buitengewoon charmante en degelijke vrijstaande villa met inpandige garage en een royale tuin rondom. Het geheel is gelegen op een ruim perceel van 450 m² eigen grond aan het einde van het kindvriendelijke en autoluwe Manegelaantje in het hart van Kralingen. Door de beschutte ligging is een zeer hoge mate van privacy en veiligheid gewaarborgd. De villa is gebouwd in 1984 en is goed onderhouden maar dient te worden gemoderniseerd. Het huis kan desgewenst nog worden vergroot middels uitbouwen en de inpandige ruime garage kan eenvoudig worden betrokken als woonruimte.

Het Manegelaantje ontleend haar naam aan de ligging tegenover de Rotterdamsche manege die dateert uit 1937. De ligging is uniek. Aan het eind van de laan liggen het Kralingse Bos en de Kralingse Plas. Je wandelt binnen enkele minuten naar de gezellige horeca gelegenheden aan de Kortekade en de Plaszoom. Alle noemenswaardige scholen van Kralingen liggen binnen loopafstand en de tram brengt je vanaf de Oudedijk rechtstreeks naar het centrum. Ook op sportief gebied kom je hier volledig aan je trekken. Vanuit de voordeur loop je zo een rondje plas en een paar honderd meter verderop vind je de Kralingse golf en hockeyclub Victoria.

Indeling

Begane grond
Entree, hal, meterkast, garderobe, toilet met fontein, inpandige brede garage met toegang tot de achtertuin, L-vormige woon-/eetkamer met open haard, studeer-/tvhoek, eetkamer, moderne keuken met inbouwapparatuur, wasruimte/bijkeuken, met inbouwkasten en toegang tot de tuin, slaapkamer met inloopkast en aangrenzende badkamer met bad, douche, wastafel en toilet.

Eerste verdieping
Zolderkamer/atelier (bereikbaar via bijkeuken), ruime overloop, voorkamer, berging, badkamer met douche, wastafel en toilet, berging, slaapkamer.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1984
– 450 m² eigen grond
– Volledig geïsoleerd
– Oplevering in overleg

NB. Conform BBMI kwalificeert de inpandige garage niet als gebruiksoppervlak vanwege de functie. Deze ruimte is echter vanuit het huis bereikbaar, met daglicht toetreding en natuurlijke ventilatie. In dit kader is het totale gebruiksoppervlak zoals vermeld op Funda inclusief de garage. Voor de metrages conform de (BBMI) meetinstructie verwijzen wij graag naar het meetcertificaat.

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven
Baljon Makelaars