Lloydstraat 90
3024 EA Rotterdam

€ 395.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1917
96 m2
n.v.t.
2
1
Plan een bezichtiging in

Het is een prachtige historische en industriële plek die inspiratie biedt voor het creëren van je eigen leefomgeving.

Een loft zoals een loft hoort te zijn! Stoere zichtbare staal- en houtconstructies, een ruwe betonnen vloer en hoge plafonds. Dit unieke loft appartement met groot Frans balkon op de tweede verdieping van het monumentale St. Jobsveem ademt pure Rotterdamse historie.

Gelegen in het voormalige pakhuis aan de Rotterdamse Haven, ooit in gebruik voor de overslag van koloniale goederen, is een Rijksmonument. Als industrieel erfgoed is het St. Jobsveem in 2007 getransformeerd naar een combinatie van kantooractiviteiten op de begane grond en woonfunctie in de vorm van loft appartementen en penthouses. De robuuste architectuur doet de authentieke atmosfeer herleven en maakt het St. Jobsveem een echte blikvanger op de kade van de St. Jobshaven.

Het aantrekkelijke Lloydkwartier is een eigentijds woon- en werkgebied met veel creatieve bedrijvigheid. Goede voorzieningen; supermarkt, drogist, sportschool met zwembad, diverse restaurants, school, kinderopvang en indoor speeltuin. Goede ligging ten opzichte van de rijkswegen A15, A16 en A20. Metro, tram, Watertaxi en Waterbus bevinden zich nagenoeg voor de deur.

Indeling

Tweede verdieping
Entree, ruime hal, toilet met wandcloset en fontein, berging met wasmachine aansluiting, ruime woon-/eet-/slaapkamer met grote pui naar Frans balkon en half open keuken in L-opstelling met granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur, ruime badkamer met bad, douche en twee wastafels.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1917 (herontwikkeld in 2007)
– Rijksmonument
– Eigen grond
– Videofooninstallatie
– Verwarming en warm water d.m.v. stadsverwarming
– Geheel geïsoleerd
– Actieve VVE € 160,- per maand
– Gezamenlijke fietsenstalling
– Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven