THE CALAND - 48 luxueuze appartementen en studio’s in het Scheepvaartkwartier.
Sluit

Kralingseweg 429
3065 RG Rotterdam

€ 365.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
Energielabel:
1924
94 m2
530 m2
4
3
G
Plan een bezichtiging in

In opdracht van de Gemeente Rotterdam verkopen wij een twee onder een kapwoning aan de Kralingseweg. De woning heeft een cultuurhistorische waarde en is gelegen op een perceel van 530 m² op de grens van de wijken Prinsenland en ‘s-Gravenland. Alle benodigdheden voor de dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen tref je in de nabije omgeving. En van golfbaan tot tennisvereniging, voor diverse sportactiviteiten hoef je niet ver te zoeken.

Het woonhuis is bereikbaar middels een eigen brug. Interne en externe renovatie van de woning is mogelijk, mits de voorgevel en diverse elementen behouden blijven.

Details:
– Bouwjaar 1924
– Gebruiksoppervlakte wonen circa 94 m²
– Perceeloppervlakte circa 530 m² eigen grond
– De zaak zal worden opgeleverd in de huidige staat; “as is where is”
– De woning met kavel valt binnen het bestemmingsplan Prinsenland
– Bodemonderzoeksrapport beschikbaar
– Funderingsonderzoek aanwezig, deze verkeert in slechte staat
– Asbestinventarisatierapport aanwezig
– Zwamonderzoeksrapport aanwezig
– Woonhuis heeft een cultuurhistorische waarde
– Projectnotaris
– Levering in overleg

MEER INFORMATIE
Voor het toezenden van alle achtergrondinformatie verzoeken wij u vriendelijk een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen. Deze zenden wij u graag toe. Na ondertekening kunnen wij u alle informatie toezenden.

PROJECTNOTARIS
Schaap Advocaten Notarissen
Parklaan 17, 3016 BA Rotterdam
Mw Mr R.T. Reijnders
3054 RP Rotterdam
T: +31(0)10 277 03 00

VERKOOP
Verkoop geschiedt onder voorbehoud van gunning en zal middels een openbare verkoop per inschrijving geschieden. De uiterste inschrijfdatum is donderdag 15 augustus 2024 om 15.00 uur. De bieding, middels een inschrijvingsformulier, aangeleverd door de verkopend makelaar, dient per e-mail gezonden te worden naar de projectnotaris. Biedingen zonder inschrijvingsformulier worden niet in behandeling genomen.

RICHTPRIJS
€ 365.000,- k.k.

OVERIGE CONDITIES
Al het bovenstaande betreft globale informatie omtrent de verkoop van de ‘Kralingseweg 429’ te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Baljon Makelaars B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

VERKOOPVOORWAARDEN
Op de verkoop zijn de ‘Algemene Verkoopvoorwaarden Verkopen bij Inschrijving gemeente Rotterdam’ en de ‘Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden gemeente Rotterdam (2007)’ van toepassing welke zijn opgenomen in de informatie. De Gemeente is tevens bevoegd om ter zake van koper een Bibob-toets uit te voeren.

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven