Kerstant van den Bergelaan 47 B
3054 EN Rotterdam

€ 425.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1929
125 m2
n.v.t.
6
4
Plan een bezichtiging in

Deze goed onderhouden 5/6 kamer bovenwoning (125 m² + 14 extra m²’s voor een extra volwaardige slaapkamer) heeft een hele verrassende indeling. Door de hoekligging heeft de woning een mooie lichtinval en door de aanpassing van de berging aan de achterzijde, is er een extra kamer ontstaan (een hele inspirerende/creatieve ruimte). Ook zeer geschikt als atelier en werkkamer. De zeer royale zolder geeft vrij eenvoudig de mogelijkheid om nog een kamer te creëren.

De woning is gelegen in de oude dorpskern van Hillegersberg. Om de hoek van het Argonautenpark, supermarkten, winkels, diverse eet- en drinkgelegenheden, scholen en de natuurplas ‘t Zwarte Plasje. Diverse sportfaciliteiten zijn op fietsafstand bereikbaar.

Indeling
Begane grond
Eigen opgang vanaf de straat.

Eerste verdieping
Gang met natuurlijke lichtinval vanaf de zijgevel, modern toilet en toegang tot de prachtige lichte en royale L-vormige woonkamer. Doordat de voormalige zijkamer bij de woonkamer is getrokken en de keuken in directe verbinding staat met de woonkamer, heeft de woonkamer een hele mooie lichtinval. De open keuken aan de achterzijde met een moderne inrichting en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is er een doorgang gemaakt naar de extra kamer. Deze voormalige berging is verbouwd tot een ontzettend leuke kamer. Door de hoogte van het zadeldak en de hoeveelheid ramen is dit een hele fijne ruimte. Tevens voorzien van centrale verwarming.

Vanuit de gang de opgang naar de 2e verdieping met lichtinval vanaf de zijgevel.

Tweede verdieping
Overloop met toegang naar een moderne badkamer. De badkamer heeft een natuurlijke lichtinval en is voorzien van een wastafel, separatie douche en een bad. Twee zeer royale slaapkamer met veel bergruimte en een dakkapel aan de voorzijde en aan de achterzijde. De zijkamer aan de voorzijde is thans een wasruimte en is voorzien van een 2e toilet.

Zolder:
Te bereiken d.m.v. een vaste trap.
Deze grote open ruimte, met c.v.-opstelling, is zeer eenvoudig aan te passen, denk hierbij aan het plaatsen van een kantelraam, waardoor er een volwaardige slaapkamer ontstaat.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1929
– Woonoppervlakte 125 m² + 14 m² overig inpandig (zeer eenvoudig aan te passen tot een volwaardige slaapkamer)
– Royaal balkon op het Zuiden
– Het buitenschilderwerk is zeer recent uitgevoerd
– Actieve VVE, bijdrage ca. € 50,- p.mnd
– Zorgvuldig bewoond en onderhouden
– C.v.-gas bj. 2008, in 2020 gereviseerd
– Dubbele beglazing
– 3 volwaardige slaapkamers
– Zeer royale zolder (potentie tot een 4e slaapkamer)
– Hoekligging
– Vrij parkeren
– Oplevering; in overleg (kan spoedig. Vanaf januari is ook bespreekbaar)

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven