Kelloggplaats 78
3068 JG Rotterdam

€ 300.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1969
100 m2
n.v.t.
5
4
Plan een bezichtiging in

Dit voormalige 5-kamer appartement is gelegen op de achtste verdieping (oftewel een top-appartement) en heeft een schitterend vrij uitzicht over de voorgelegen wijk en de Skyline van Rotterdam.
In de onderbouw is een aparte berging gesitueerd en tevens een gemeenschappelijke fietsenberging.

Het appartement ligt zeer centraal in de groene en gewilde woonwijk Ommoord. Alle denkbare faciliteiten op het gebied van winkels (Binnenhof, Hesseplaats, Alexandrium Shopping Center en Alexandrium Woonmall), scholen, sport- en recreatiemogelijkheden (Zevenhuizerplas, Rottemeren, Ommoordseveld), openbaar vervoer (bushalte, metro- en busstation) en uitvalswegen (o.a. A16 en A20) zijn in de directe omgeving gemakkelijk bereikbaar.

Tevens is het appartement voorzien van een ruim zonnig balkon op het zuiden.

Indeling
Begane grond
Centrale hal met bellentableau, toegang naar de bergingen, liften en het trappenhuis.

Achtste verdieping
Entree, vestibule met garderoberuimte, centrale hal met bergkast en meterkast. Vanuit deze hal zijn de omliggende kamers en woonruimte te bereiken. Zo ligt er aan de galerijzijde een ruime slaapkamer met vaste kasten en een slaap-/werkkamer. De keukenruimte is voorzien van een modern keukenblok in U-opstelling en is voorzien van inbouwapparatuur. Toiletruimte met fontein. Ook vanuit de hal is de badkamer te bereiken welke is voorzien van een douche, wastafel en wasmachineaansluiting.

De ruime woon-/eetkamer ligt aan de balkonzijde. Deze ruimte bestaat uit de voormalige woonkamer en naastgelegen slaapkamer, welke nu bij elkaar getrokken zijn. Door deze situatie is er een schitterend uitzicht en een voortreffelijke lichtinval door de brede raampartijen. Vanuit de woonkamer heeft men toegang naar het brede balkon gelegen op het zuiden. Naast deze ruimte ligt de hoofdslaapkamer.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1969
– Woonoppervlakte 100 m²
– Bijdrage VVE is € 267,86 inclusief een voorschot van de stookkosten zijnde € 80,- per maand
– Blokverwarming

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven
Baljon Makelaars