Welkom bij Baljon. Makelaar van de meest interessante huizen van Rotterdam en omstreken.
Sluit

Hertshooistraat 17
3056 RG Rotterdam

€ 875.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
Energielabel:
2003
190 m2
282 m2
5
4
A+
Plan een bezichtiging in

De meest stijlvolle 2-onder-1 kap woning in Nieuw Terbregge. Bijzondere architectuur: in uitstraling, verdeling van de ruimtes, veel glas en prachtige hoge plafonds. En dat in een wijk die zich al volwaardig in het groen heeft ontwikkeld. Hier geniet je naast het buitenleven binnen van een moderne, stijlvolle en warme uitstraling in de woning. Om de hoek van de stad, de Bergse Linker Rottekade en alle wenselijke voorzieningen. Een ideaal gezinshuis.

Deze woning is zeer duurzaam gebouwd, energiezuinig en hoogwaardig geïsoleerd! Daarnaast maakt deze splitlevelwoning zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke bronnen door inzet van aardwarmte en zonneboiler om de woning te verwarmen en in warme periodes te koelen. Het geheel is o.a. voorzien van een warmtepomp met warmteopslag in het grondwater, moderne warmte terugwin technieken en vloer- en wandverwarming.

Deze moderne en kindvriendelijke wijk, is gerealiseerd aan de voet van de Rotte. Op loopafstand van Het Kralingse bos, het Lage Bergse bos, de Bergse plassen en alle voorzieningen van Hillegersberg zijn op loop/fietsafstand gelegen. Het openbaar vervoer is goed bereikbaar met o.a. een bus in de wijk. Naast de gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen A16 en A20 is het NS station Rotterdam Alexander bereikbaar op fietsafstand.

De woning ligt op loop- en fietsafstand van een groot aantal scholen.

De tuin, met een oppervlakte van ca. 197 m², is verdeeld in een voor-/zij- en achtertuin. De woningen zijn speels neergezet waardoor je veel privacy ervaart en op elk moment van de dag een fijne plek kunt vinden in deze zonnige tuin op het Zuiden. Een heerlijke plek waar je het buitenleven ervaart. De achterom en de oprit aan de voorzijde geven veel gemak.

Indeling
Begane grond
Lichte entree met garderoberuimte, modern toilet en toegang naar de grote garage. De garage is voorzien van vloerverwarming zodat deze makkelijk om te bouwen is tot leefruimte of thuiskantoor. In deze volwaardige garage is veel bergruimte te vinden en een kastenwand met de technische installatie. Ook in de trapkast en lades onder de traptreden is extra bergruimte.

Vanuit de gang de toegang naar de woonkamer, deze is iets hoger gelegen en heeft door de hoogte van het plafond en de grote raampartijen, een prachtige lichtinval.
Aan de achterzijde toegang tot de prachtige zonnige tuin en aan de voorzijde, met een paar treden omhoog, de fijne woonkeuken. Deze keuken is uitgevoerd met een eiland, voorzien van al het wenselijke apparatuur en een mooie glazen pui waardoor je de groene omgeving weer helemaal naar binnen haalt.

Eerste verdieping
Overloop met toilet, badkamer voorzien van wastafel en douche en 3 prachtige slaapkamers. Op deze verdieping bevindt zich ook een 2e luxe gerenoveerde (2021) badkamer voorzien van een dubbele wastafel en inloopdouche. Beide badkamers zijn voorzien van vloerverwarming. Ook op deze verdieping wordt de groene omgeving naar binnen gehaald door de stijlvolle raampartijen.

Tweede verdieping
Deze open ruimte heeft nu een multifunctionele functie, maar deze kun je gebruiken als een volwaardige slaapkamer met veel bergruimte. De Veluxramen geven een mooie lichtinval.

Kortom: een ontzettend fijn en royaal huis, duurzaam, omgeven door groen, om de hoek van de stad.

Bijzonderheden
– Eigen grond
– Bouwjaar 2003
– Energielabel A+
– Woonoppervlakte ca. 190 m² (meetrapport aanwezig)
– Grootte perceel 282 m²
– Buitenzijde geschilderd in 2022
– Overkapping uit 2020
– Elektrische laadpaal uit 2022
– Verwarming + warmwater door middel van energiezuinige warmtepomp en zonneboiler
– Inzet van aardwarmte voor verwarmen en in warme periodes koelen
– Warmte terugwin techniek
– Vloer- en wandverwarming
– De gehele binnenzijde is geschilderd in 2019
– Houten visgraatvloer
– 4 volwaardige slaapkamers
– 2 badkamers
– Parkeren op eigen terrein
– Prachtige ligging in het geliefde Nieuw Terbregge in Rotterdam Hillegersberg;
– Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven