Heemraadssingel 237 B
3023 CD Rotterdam

€ 695.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1909
144 m2
n.v.t.
3
2
Plan een bezichtiging in

Aan het mooiste gedeelte van de groene stadsoase ‘het Heemraadspark’ worden vier exclusieve high-end stadsappartementen ontwikkeld. De statige en historische Heemraadssingel vormt een brede en groene ader door het hart van Rotterdam en strekt zich uit vanaf de hippe wijk Blijdorp tot aan de urban Coolhaven. Een binnenstedelijke toplocatie waar het bruisende stadsleven en de natuur volledig in harmonie zijn. Het monumentale en statige gebouw waarin deze unieke turn-key appartementen worden gerealiseerd beschikt onder meer over een diepe achtertuin, ruime terrassen en een lift die rechtstreeks toegang biedt tot de appartementen. Dit luxueuze en kleinschalige project vormt een uiterst subtiele mix tussen behoud van schitterende authentieke details, hedendaagse bouwtechnieken met hoogwaardige isolatie en een uitermate hoge mate van afwerking met uitsluitend gebruik van de mooiste en beste materialen. In één woord UNIEK !

‘Cathedral loft’ een one-off-a-kind drie kamer appartement met zowel aan voor- en achtergevel een terras en een plafond van meer dan vier meter hoog. Totale oppervlakte is 144m² inclusief de entresols van 30m² (NEN 114m²).

Indeling

2e verdieping: Entree met meterkast, hal, toilet met fontein, open keuken, bergruimte met wasmachineaansluiting en opstelling CV-ketel, eet-/ woonkamer met entresol en toegang tot balkon voorzijde, slaapkamer I met entresol en toegang tot balkon achterzijde, slaapkamer II met entresol,luxe badkamer v.v. inloopdouche, bad, dubbele wastafel.

Geschiedenis

De Heemraadssingel is aangelegd rond 1900 en ontleent haar naam aan de Heemraden van Schieland. De Heemraden voerden samen met de Dijkgraaf het dagelijks bestuur over de vroegere poldertoestanden. De singel maakte deel uit van een uitbreidingsplan van de toenmalig directeur gemeentewerken de heer G.J. de Jongh. De statige Patriciërs panden aan de Heemraadssingel zijn veelal in opdracht van rijke hoogwaardigheidsbekleders, kooplieden en havenadel gebouwd. Op de kruising van de Heemraadssingel en de Mathenesserlaan staat nog altijd de voormalige Burgemeesterswoning uit 1906, destijds bewoond door Burgemeester A.R. Zimmerman.

Informatie en contact

Heeft u ook interesse naar aanleiding van de verkoopinformatie? Dat kunnen wij ons voorstellen! Maak gauw een afspraak voor een bezichtiging, wij heten u van harte welkom.

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven