NVM OPEN HUIZEN DAG op zaterdag 30 september van 11.00uur tot 15.00uur. Kijken zonder afspraak. Bekijk hier onze deelnemers.
Sluit
Open huis op 30 september vanaf 11:00 tot 15:00

Hallinxweg 18
3281 KD Numansdorp

€ 1.150.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
Energielabel:
2022
380 m2
1.020 m2
8
5
A+
Plan een bezichtiging in

Deze woning doet mee aan de Open Huizen Dag en is zonder afspraak te bezichtigen op zaterdag 30 september 2023 van 11:00 uur tot 15:00 uur.

Maak nu uw droom waar….

Deze geweldige boerderij in aanbouw is nu te koop en kan onder begeleiding van een expert worden afgebouwd. Het waterdichte casco staat en er zijn voorbereidingen getroffen voor een indeling maar daar zijn nog diverse keuzes in te maken.

Aan de rand van het dorp van Numansdorp, met uitzicht over landerijen wordt een droom gerealiseerd…

Wonen in een oude boerderij maar dan met alle comfort, luxe en geheel zelfvoorzienend. Dat was de droom van de huidige eigenaren. Spijtig genoeg kwam er iets op hun pad waardoor ze hun droom hier geen werkelijkheid zien worden. De boerderij mag worden afgebouwd en ingericht door iemand die ook die droom heeft.

De droom van een boerderij, zeg gerust een landhuis, geheel nieuw opgetrokken maar met behoud van de oorspronkelijke charme. De cijfers liegen er niet om; circa 380 m² woonoppervlak, ruim 1.700 m³ inhoud en 1020 m² eigen grond, dat is nog eens een huis. En dan is er ook nog genoeg ruimte om een garage of buitenhuis te realiseren. Het casco staat maar er zijn nog genoeg mogelijkheden om er echt je eigen draai aan te geven. De ligging is meer dan geweldig, echt een unieke plek! Heerlijk rustig aan de rand van het dorp met toch een zeer landelijk gevoel. Echter is het ook een zeer praktische locatie direct bij de dorpse voorzieningen van Numansdorp.

Een fantastische plek om te wonen op net iets meer dan 20 km van Rotterdam. Je vaart vanuit de haven in Numansdorp zo het Hollands Diep op richting Nationaal Park De Biesbosch, Willemstad of Goeree Overflakkee. Of via het Haringvliet naar één van de andere Zuid-Hollandse eilanden.

Indeling
Begane grond
Het oorspronkelijke voorhuis is geheel vernieuwd en biedt ruimte aan de royale entree/hal, garderobe, extra ruim toilet met warm- en koud water en een multifunctionele ruimte van ruim 18 m². De zolder van ruim 25 m² is bereikbaar vanuit de woonhuis en biedt meer dan voldoende bergruimte maar is ook als slaapkamer of werkkamer te gebruiken.

Vanuit de hal is er toegang tot de riante keuken met uitzicht over landerijen. De keuken wordt casco opgeleverd. Naast de keuken bevindt zich de bijkeuken en een grote voorraadkast. Vanuit de gang is de rechterzijde van het huis bereikbaar. Hier tref je de hoofdslaapkamer met een riante inloopkast en een doorloop naar een ruime badkamer met uitzicht over de landerijen.

De ruimte in de woonkamer is werkelijk spectaculair te noemen. De binten bevinden zich in het zicht en er is een vide aanwezig waardoor je vanaf beneden tot de nok kunt kijken. Aan de voorzijde bevindt zich een enorme hoge gevelopening waardoor er een bijzondere lichtinval ontstaat en aan de lange zijde is het er een uitbouw met een verhoogd dak gerealiseerd.

Verdieping
Op de verdieping staan onder meer 4 slaapkamers en een 2e badkamer gepland. Er zijn 3 vides aanwezig en op de overloop is een open werkruimte aanwezig. Vanuit de overloop is ook de de zolder van het voorhuis bereikbaar.

Technische details en materialen
– Fundering op staal uit 1928;
– In samenwerking met constructeur Fas van Genderen uit Bleskensgraaf nieuwe wapening en vloer op aangebracht;
– Nieuwe Wienerberger Koramic VHV Satinet zwart dakpannen;
– Nieuwe dakisolatie: Isobouw Slimfix 170 mm;
– Buitengevels uitgevoerd in Uniblock porotherm 140mm (met luchtgaten voor betere isolatie);
– Isolatie: Recticel (topniveau) 90 mm Pir-isolatie, beide zijden met aluminiumfolie;
– Gevelsteen handvorm waalformaat, in fraai verband gemetseld;
– Gevels rondom voorzien van elektriciteit voor plaatsing gevelverlichting;
– Voldoende gevelstenen op voorraad voor eventueel: poort, erfafscheiding of bijgebouw/garage;
– Hardhouten kozijnen Merbau voorzien van HR++ glas;
– Hardhout boeidelen Western Red Cedar voorzien van Sikkens High Gloss Ral 7021;
– Stenen bad, stenen wastafel, 2 zwarte inbouwtoiletten en kranen (koperkleurig) ter overname;
– Eiken houten vloerdelen gehele boerederij ter overname;
– Robuuste Eiken traptreden ter overname;
– Alle nutsvoorzieningen (behalve cai) nieuw, wateraansluiting (voorbereid op zwembad);
– Gasaansluiting aanwezig;
– Er is nog geen definitieve keuze gemaakt is warmtevoorziening dus een warmtepomp is nog mogelijk;
– Meer dan voldoende dakvlak t.b.v. zonnepanelen;
– Bouwbegeleiding mogelijk door expert met groot netwerk in de regio.

Hoeksche Waard/Numansdorp
De Hoeksche Waard is een eiland ten zuiden van Rotterdam met een oppervlakte van 27.420 hectare en telt zo’n 80.000 inwoners. Het gebied, ingeklemd tussen het Deltarivierengebied en de verstedelijkte Randstad bij Rotterdam kreeg de status “Nationaal Landschap” dankzij bijzondere kwaliteiten als openheid van het gebied, het polderpatroon en het reliëf in de vorm van kreken en dijken. Aan de zuidrand van de Hoeksche Waard ligt Numansdorp. Een middelgroot dorp met alle moderne voorzieningen, waaronder 2 havens en 2 golfbanen.

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven