NVM OPEN HUIZEN DAG op zaterdag 30 september van 11.00uur tot 15.00uur. Kijken zonder afspraak. Bekijk hier onze deelnemers.
Sluit

Graaf Florisstraat 3 B03
3021 CA Rotterdam

€ 335.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
Energielabel:
1920
102 m2
n.v.t.
4
2
Niet bekend
Plan een bezichtiging in

Wonen in de gaafste buurt van Rotterdam is een droom die werkelijkheid kan worden. Want wij hebben de perfecte woning voor jou! Aan de prachtige en brede Graaf Florisstraat bevindt zich een ruwe diamant van een dubbel bovenhuis met een heerlijk dakterras. Dus ben jij die goede klusser of heb je nog iets budget over dan is dit het huis voor jou.

Stap binnen in dit sfeervolle dubbele bovenhuis gelegen op de 3e en 4e verdieping. Met een royaal woonoppervlak van 101 m² biedt deze woning meer dan genoeg ruimte om van te genieten. Op de woonverdieping tref je 2 balkons en op de slaapverdieping een geweldig dakterras. De huidige indeling is nu al goed maar de staat laat het toe om het huis volledig naar eigen hand te zetten.

Dit is de kans om jouw droomwoning te bemachtigen. Aarzel niet, want dit dubbele bovenhuis met dakterras is werkelijk een buitenkans. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je begeleiden naar de woonervaring waar je altijd van hebt gedroomd. Baljon Makelaars staat voor je klaar om deze droom werkelijkheid te laten worden.

Indeling
Begane grond
Hal met trapopgang naar de 3e verdieping.

Derde verdieping
Ruime hal met separaat toilet en fonteintje, ruimte voor de garderobe, trapopgang naar de 4e verdieping en toegang tot de riante woonkamer met balkon aan voor- en achterzijde, veel lichtinval door de grote raampartijen en een fijn stadsuitzicht afgewisseld met groen. Keuken met eenvoudige inrichting aan achterzijde tevens met toegang tot het woning brede balkon. Aan de voorzijde bevindt zich een werk-/slaapkamer.

Vierde verdieping
Ruime overloop met vliering en toegang tot een geweldig terras, doorloop naar hoofdslaapkamer met een fantastische hoogte en balkon in het zicht. Tevens bevindt zich hier een grote badkamer. De grote ruimte is met gemak te verdelen in twee tot 3 ruime slaapkamers.

Details
– Bouwjaar 1920
– Eigen grond
– Woonoppervlakte 101 m²
– 2 balkons en dakterras van totaal 31 m²
– Uitbreidingsmogelijkheden aanwezig!
– Het terras op de slaapverdieping zou aan de woonruimte kunnen worden toegevoegd (nog geen vergunning)
– Grotendeels kunststof kozijnen met dubbel glas
– Vereniging Van Eigenaren wordt geactiveerd door Kompas VVE Beheer
– Maandelijkse bijdrage wordt vastgesteld
– Onderburen zijn ook recent komen wonen
– Ouderdomsclausule van toepassing
– Object is verhuurd geweest, dus niet door eigenaar bewoond
– Verwarming voorheen door gaskachels
– Warm water middels geiser
– Oplevering in overleg, op korte termijn mogelijk
– Energielabel G

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je om jouw eigen makelaar mee te nemen voor jouw belangenbehartiging bij de aankoop van een toekomstig huis.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven