Gedempte Zalmhaven 426
3016 DT Rotterdam

€ 579.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
2021
85 m2
n.v.t.
2
1
Plan een bezichtiging in

Beleef hoe grandioos, vooruitstrevend en duurzaam wonen in De Zalmhaven kan zijn. Met een hoogte van 215 meter omvat De Zalmhaven de hoogste wolkenkrabber van de Benelux, uitkijkend over de Maas en het Museumpark, oog in oog met de Erasmusbrug. De twee aangrenzende woontorens verbinden deze, als een visuele trap, met het lager gelegen Scheepvaartkwartier en volmaken daarmee het sierlijke ontwerp.

Het ontwerp van De Zalmhaven is van de hand van de architecten van Dam & Partners en KAAN Architecten, en bevat 452 appartementen en penthouses, 33 herenhuizen, een parkeergarage, kantoren, commerciële ruimtes, een daktuin en een restaurant met zicht over de imposante skyline van Rotterdam.

De Zalmhaven biedt onderdak aan drie typen woningen: appartementen, penthouses en herenhuizen. De woningen zijn gesitueerd in de 215 meter hoge De Zalmhaven I aan de oostzijde, de twee identieke torens De Zalmhaven II en III en de onderste woonlaag. De meeste herenhuizen zijn voorzien van privé-dakterras en de appartementen en penthouses beschikken alle over één of meerdere buitenruimten.

Leven in De Zalmhaven houdt niet op bij uw woning alleen. Het project biedt daarom uitgebreide service naar New Yorks model. Het team van servicemanagers kent de bewoners van De Zalmhaven niet alleen bij naam, maar weet tevens waar ze ondersteuning kunnen gebruiken; het aannemen van uw pakketten, regelen van een diner voor die avond, het boeken van een yogales, uw kleding laten stomen, auto laten wassen of een suggestie doen voor een mooi cadeau voor uw geliefde. Op deze manier houdt u tijd over voor werk en de mooie dingen van het leven. Uiteraard kunt u de services ook online aanvragen en betaalt u alleen voor de service die u gebruikt.

Het fraaie hoekappartement dat wij aanbieden ligt op de 17e verdieping van De Zalmhaven III. Dit gebouw ligt vrij en heeft de beste aansluiting op het historische Scheepvaartkwartier. Het appartement biedt één van de mooiste uitzichten die het project te bieden heeft, namelijk over de Maas, de monumentale Veerhaven, het Park én de Euromast. Dat terwijl de vrije ligging van het ruime terras middag en avondzon garandeert. Het is prettig wonen op de 17e verdieping. Dit is namelijk hoog genoeg om een schitterend uitzicht te waarborgen en uit te stijgen boven het stadse rumoer, maar laag genoeg om een prettig visueel contact met het leven op straatniveau te houden.

Het appartement wordt casco met sanitair aangeboden en biedt hierdoor een uitgelezen kans om geheel naar eigen smaak en inzicht te worden afgewerkt.

Indeling

Begane grond
Een chique entree met bellentableau en liftopgang.

Zeventiende verdieping
Entree, hal, meterkast, ruime woon-/eetkamer met open keukenruimte, een zijraam en toegang tot het ruime terras (west), gang, toilet met wandcloset en fontein, berging met wasmachine aansluiting, badkamer met bad, douche en twee wastafels, slaapkamer.

Bijzonderheden
– Energielabel A++
– Stadsverwarming met wko installatie
– Geheel voorzien van vloerverwarming en koeling
– Bouwjaar 2021
– 85 m² gebruiksoppervlak
– Eigen grond
– Sanitair van Duravit en kranen van Hans Grohe
– Woning wordt opgeleverd zonder keuken
– Gemeenschappelijke fietsenstalling en privé berging in de onderbouw
– Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven
Baljon Makelaars