NVM OPEN HUIZEN DAG op zaterdag 30 september van 11.00uur tot 15.00uur. Kijken zonder afspraak. Bekijk hier onze deelnemers.
Sluit

Dr. Zamenhofstraat 59 A
3061 SE Rotterdam

€ 845.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
Energielabel:
1892
174 m2
n.v.t.
5
3
A
Plan een bezichtiging in

Welkom in deze stijlvolle brede dubbele 5 kamer benedenwoning van ca. 175 m², om de hoek bij het Oostplein, rand centrum. Dit fijne huis bevindt zich op de begane grond van een statig pand uit het jaar 1892, doordrenkt van geschiedenis en karakter. Wat deze woning nog specialer maakt, is de stijlvolle verbouwing en de recent vernieuwde fundering met een extra slaap verdieping. Stelt u zich eens voor hoe comfortabel dat is!

Luxe en comfort
Deze dubbele benedenwoning is enkele jaren geleden volledig onder architectuur verbouwd met een oog voor luxe en comfort. U zult versteld staan van de prachtige afwerking en het gebruik van hoogwaardige materialen. Elk detail is zorgvuldig gekozen om een warme en uitnodigende sfeer te creëren.

Uw eigen stukje groen in de stad
Geniet van de unieke diepe tuin op het westen, waar de zon u verwelkomt voor ontspannen middagen en gezellige avonden met vrienden en familie. Groene oases zijn zeldzaam in de stad, maar deze met zorg aangelegde tuin haalt u uit de dynamiek van de stad.

Indeling
Begane grond – beletage
Stijlvol entree met vestibule in de lange gang met een prachtig hoog plafond, luxe toilet, garderoberuimte en gerestaureerde authentieke details.
De woonkamer is indrukwekkend te noemen; het formaat, de authentieke bouwstijl is bewaard gebleven met de schouwen, de en suite, de hoge raampartijen, de prachtige detaillering, ornamenten plafonds en de openslaande deuren naar de veranda met toegang naar de tuin.
De op maat gemaakte luxe keuken, heeft een royale opstelling en is van alle gemakken voorzien met tevens een toegang naar het stijlvolle afgewerkte veranda.

Slaapverdieping
Met een hoogte van ca. 2.7m, grenzend aan de tuin en de volledig vernieuwde fundering geeft deze verdieping het comfort van nieuwbouw. Met alle zorgvuldigheid is nagedacht over de verdeling van de ruimtes, met als huidige indeling; een royale voorkamer met mooie lichtinval, vaste kasten en maatwerk 3 persoons bureau, een tussengelegen stijlvolle badkamer met alle luxe en comfort, een separate wasruimte, een luxe toilet, veel bergruimte, de zeer royale hoofdslaapkamer heeft een eigen garderoberuimte, een 3e slaapkamer, beide grenzend aan de tuin.

Door de nieuwe raampartijen aan de achterzijde, uitgevoerd in aluminium puien met veel glas, is de mooie diepe tuin volledig onderdeel van de ruimtes binnen.

Deze grote benedenwoning heeft stijl, comfort, is volledig gerenoveerd met o.a. een nieuwe fundering en gelegen op een rustige stadse locatie in Kralingen, rand centrum. U zult verrast zijn.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1892
– Energielabel A
– Woonoppervlakte ca. 175 m² (meetrapport aanwezig)
– Volledig nieuwe fundering en benedenverdieping met een hoogte van ca. 2.7 m
– Eigen grond
– Zonnige tuin op het westen met een diepte van ca. 18,5 m is aangelegd door een tuinarchitect
– Volledig hoogwaardig gerenoveerd onder architectuur (ook de inwendige technische onderdelen)
– Actieve Vereniging van Eigenaren (3 leden) met een verduurzamingsplan, waarvoor al reeds is voorzien in het reservefonds, bijdrage circa € 172,– per maand
– C.v.-gas, bouwjaar 2020
– Diverse op maat gemaakte kasten en inbouwmeubulair
– Dak vernieuwd in 2018 + geïsoleerd
– Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven