Baljon is op 13 en 14 mei gesloten. Ons kantoor is die dagen telefonisch niet bereikbaar. U kunt uw vragen en verzoeken mailen naar info@baljonmakelaars.nl. Maandag 17 mei verwerken wij alle ontvangen berichten.
Sluit

De Lairesselaan 92 bn 4
3062 PK Rotterdam
Verkocht onder voorbehoud

€ 750.000,- v.o.n.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
2021
133 m2
n.v.t.
4
3
Plan een bezichtiging in

VERKOOP GESTART LES BEAUX JOURS | 7 luxe twee- tot vierkamer appartementen met prachtige buitenruimtes en parkeergelegenheid in kleinschalig complex aan De Lairesselaan 92 – Kralingen

Les Beaux Jours is een luxe, kleinschalig appartementencomplex bestaande uit drie woonlagen, met in totaal zeven royale appartementen met een weldadige plafondhoogte. De grootte van de appartementen varieert van ca. 92 m² tot ca. 173 m². Afhankelijk van het type hebben de appartementen één, twee of drie slaapkamers. De indeling van de appartementen is indicatief en biedt volop mogelijkheden voor eigen keuzes. De appartementen worden opgeleverd met een compleet uitgeruste badkamer, echter zonder keuken om alle ruimte te bieden aan persoonlijke voorkeuren en smaak wat betreft uitvoering en voorzieningen. Twee van de zeven appartementen zijn gesitueerd op twee woonlagen en kunnen desgewenst worden uitgerust met een inpandige lift. De resterende vijf zijn gelijkvloers. Deze optie, een eigen lift, is ook beschikbaar voor het op de tweede verdieping gelegen appartement dat zijn entree heeft op de eerste verdieping. Daardoor zijn alle appartementen levensloopbestendig. De 3 benedenwoningen hebben een prachtige tuin gesitueerd op een prachtige plek aan de De Lairesselaan in Kralingen, met veel groen en water rondom. De architectuur van het kleinschalige complex sluit nauw aan bij die van de in de buurt gelegen villa’s, waarbij de gevarieerde kapvormen en het geprononceerde metselwerk de karakteristiek van gebouw bepalen. Les Beaux Jours ziet er dan ook op het eerste gezicht uit als een luxe villa.

Hoogwaardige afwerking
Alle appartementen zijn luxueus afgewerkt met gebruikmaking van hoogwaardige materialen en voorzien van veel glas en aantrekkelijke buitenruimtes in de vorm van één of meer balkons/dakterrassen. De drie appartementen op de begane grond beschikken zelfs over een eigen tuin. De terrassen en tuinen zijn toegankelijk via royale schuifpuien die ervoor zorgen dat het ‘buitengevoel’ binnen wordt voortgezet. Behalve buitenruimte hebben alle appartementen een inpandige berging.

Oase van rust en ruimte
De terrassen en tuinen bij de woningen zijn royaal en bieden volop ruimte voor een mooie groene invulling. Het geheel vormt een oase van rust en ruimte. Het binnenterrein voorziet in eigen parkeerplaatsen, die gedeeltelijk zijn voorzien van laadpunten voor elektrische voertuigen. Ten behoeve van de veiligheid en een optimale privacy is toegang tot Les Beaux Jours voorbehouden aan bewoners en gewenst bezoek. Het voorterrein met parkeerplaatsen is slechts toegankelijk door middel van een elektronische schuifpoort met videofooninstallatie.

Bijzonderheden:

– Start verkoop: oktober 2020
– Sluiting inschrijving 20 november 2020 om 17:00
– Luxe, kleinschalig complex met 7 appartementen op A-locatie in Kralingen
– Aantrekkelijke buitenruimtes, 3 appartementen beschikken over een tuin, de andere over één of meer terrassen
– 2 parkeerplaatsen per appartement inclusief in de vraagprijs
– Voorzien van elektronische toegangspoort met video-installatie
– Project wordt gasloos opgeleverd
– Verwarming via vloerverwarming aangestuurd door een eigen warmtepomp
– Een deel van de benodigde elektriciteit wordt opgewekt door middel van in het dak geïntegreerde zonnepanelen
– Het is mogelijk om in overleg met de bouwer de indeling van het appartement aan te passen
– Optie om een lift te plaatsen
– Levensloopbestendig
– Woonoppervlakte variërend van ca. 92 m² tot en met ca. 173 m²

Vrijblijvende projectinformatie kunt u aanvragen via ons kantoor, telefoonnummer 010-4223000 of info@baljonmakelaars.nl

Deze informatie bestaat uit o.a.:
– Bouwtekeningen
– Artist impressions
– Koop- aannemingsovereenkomst (Woningborg)
– Koopovereenkomst
– Technische omschrijving
– Inschrijfformulier
– Prijslijst

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven
Baljon Makelaars