De Lairesselaan 26
3062 PJ Rotterdam

€ 395.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1962
94 m2
n.v.t.
4
3
Plan een bezichtiging in

Veel fijner wonen dan aan het doodlopende stuk van de De Lairesselaan wordt het niet in Kralingen. In een oase van rust kun je met vergunning voor de deur parkeren, heb je de metro en tram bij de hand, uitvalswegen binnen 5 minuten en eenmaal binnen valt onmiddellijk de schitterende lichtinval en privacy op. Kortom, de stad ligt aan je voeten zonder de bijbehorende overlast en minpunten. Zowel voor als achter is er een groen uitzicht zonder inkijk waardoor je vergeet in een appartement te wonen. Zelden komt er zo’n uniek voormalig vierkamerappartement te koop: de woning beslaat twee etages en heeft een ruime tuin op het zuiden aan het water. Het appartement heeft twee voordeuren waardoor de unieke mogelijkheid bestaat tot inwoning van een familielid, zorg aan huis of een huurder. Het appartement is in 2016 volledig gerenoveerd (incl. nieuwe meterkast). Hierbij zijn twee individuele zelfstandige woningen gecreëerd met iedere een eigen opgang, keuken en badkamer. De twee woningen kunnen uiteraard gemakkelijk weer samengevoegd worden en de interne trap die de twee verdiepingen met elkaar verbindt is gehandhaafd.

Indeling

Eerste verdieping: entree, hal, toilet met wandcloset, garderobekast met voormalige toegang tot de begane grond, gang met grote kastenwand en toegang tot het balkon aan de voorzijde, slaapkamer met toegang tot het balkon aan de voorzijde, luxe halfopen badkamer met luxe douche en hardstenen duo wastafelmeubel, ruime en lichte woonkamer met toegang tot het terras aan de achterzijde (zuid) en een luxe keukenopstelling voorzien van apparatuur.

Begane grond: entree, hal, keuken met keukenopstelling voorzien van apparatuur en toegang tot de tuin (zuid), slaap annex woonkamer met toegang tot de tuin, badkamer met wandcloset, wastafel en douche.

Bijzonderheden:

– Bouwjaar 1962
– Eigen grond
– Bijdrage V.v.E. € 267,- per maand inclusief voorschot stookkosten
– In 2016 geheel gerenoveerd
– Voorzien van dubbele beglazing
– Verwarming v.v. blokverwarming
– Videofoon installatie
– Actieve VVE met goede vermogenspositie
– Oplevering in overleg

Baljon & Mora is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

De maatvoering van deze aanbieding is een globale schatting.
Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven