Cosseehof 12
3054 RA Rotterdam
Verkocht onder voorbehoud

€ 915.000,- v.o.n.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
2021
165 m2
n.v.t.
4
3
Plan een bezichtiging in

Een royaal en speels vormgegeven 4-kamer hoekterrasappartement met zicht op de skyline van Rotterdam!
Het appartement is gelegen op de vierde woonlaag, heeft een balkon op het zuiden over de hele breedte en twee privé parkeerplaatsen in de ondergelegen garage (optioneel). Dit unieke appartement beslaat een gehele woonlaag van blok B waardoor een hoge mate van privacy gewaarborgd.

Hoogwaardig wonen in het hart van Hillegersberg. Hof van Cossee is een fraai vormgegeven en duurzaam nieuwbouw project met 44 woningen, bestaande uit 13 Hof(gezins)woningen en 31 appartementen. De woningen worden gebouwd in de vorm van een hof rondom een besloten gemeenschappelijke binnenplaats. Alle woningen beschikken daarnaast over royale privé terrassen. Naast de 13 Hofwoningen worden tevens drie kleinschalige appartementen gebouwen ontwikkeld met elk hun eigen unieke kenmerken. Op de begane grond van het project bevindt zich een ruime overdekte parkeergarage die plaats biedt aan 77 auto’s en meerdere fietsenstallingen.

De centrale en besloten ligging in het hart van Hillegersberg maakt het project uniek. Het project beschikt over een breed scala aan woningen. Met hofwoningen aan de binnenplaats tot penthouses met panoramisch uitzicht over de Hillegondakerk en de skyline van Rotterdam, biedt Hof van Cossee voor elk wat wils. Het complex telt meerdere entree’s waarbij de hoofdentree rechtstreeks toegang biedt tot de gezellige Bergse Dorpsstraat. Er is gekozen voor een tijdloos en luchtig ontwerp met veel horizontale lijnen, veel glas, grote buitenruimtes en veel groen. Naast de keuze voor de vormgeving van de gebouwen en de opzet als een besloten hof, is natuurlijk ook veel aandacht besteed aan de indeling en afwerking van de individuele woningen.

Indeling

Begane grond
Via de hoofdentree (Bergse Dorpsstraat) heeft u toegang tot de gemeenschappelijke binnenplaats met lift. Tevens kunt u bij aanschaf van een privé parkeerplaats nabij de lift parkeren in de afgesloten garage.

Vierde verdieping
Entree, gang, toilet met wandcloset en fontein, meterkast, technische ruimte v.v. wasmachine- en drogeraansluiting, woon- en eetkamer met open keuken en zicht op de binnenplaats en toegang tot het 13 meter brede terras met zicht op de skyline van Rotterdam, lichte slaapkamer I met badkamer en suite v.v. inloopdouche en wastafel, slaapkamer II grenzend aan terras, ruime slaapkamer III ca. 30 m² en badkamer v.v. ligbad, douche, wastafel en wandcloset.

Bijzonderheden
– Cosseehof 12 (Bouwnummer 35 – type B4-1)
– Verwachte oplevering 4e kwartaal 2023
– Verwachte maandelijkse VvE bijdrage € 131,97
– Eigen Grond
– Appartement beslaat gehele woonlaag van blok B
– 165 m² woonoppervlakte
– 13 meter breed terras op het zuidoosten met zicht op skyline van Rotterdam
– Oplevering met 2 badkamers en open keuken
– Vloerverwarming
– Verwarmen en koelen middels warmtepomp
– Videofoon deursysteem
– Afgesloten parkeergarage met meerdere fietsenstallingen
– Twee privé parkeerplaatsen optioneel (nabij lift)
– Elektrisch laden optioneel

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven
Baljon Makelaars