NVM OPEN HUIZEN DAG zaterdag 1 april. Bekijk alle deelnemende woningen.
Sluit
Open huis op 1 april vanaf 11:00 tot 15:00

Coolhaven 148 C
3024 AL Rotterdam

€ 549.500,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
Energielabel:
1933
165 m2
n.v.t.
5
2
C
Plan een bezichtiging in

OPEN HUIZEN DAG

Deze woning doet mee aan de Open Huizen Dag en is zonder afspraak te bezichtigen op zaterdag 1 april 2023 van 11.00 uur tot 15.00 uur.

Dit fantastische compleet gerenoveerde en gemoderniseerde stads-appartement is gelegen op de begane grond en souterrain. De totale woonoppervlakte is 165 m² en door de diverse plafondhoogten een inhoud van een goeie 631 m3.
Het appartement is zeer verrassend ingedeeld met de speelsheid van transparante doorkijk voorzieningen door middel van stalen binnenpuien met glas.
Verder is het voorzien van een luxe keuken en twee moderne luxe badkamers. Echt een MUST om dit appartement te komen bekijken!

Het Coolhaveneiland met zijn prachtig gerestaureerde gebouwen zit helemaal in de lift door de komst van leuke bedrijven, Grounds (muziekpodia), het OT en natuurlijk de op New York geïnspireerde nieuwbouw van Little C. Ga brunchen bij de buren van Evermore, waar ze heerlijke thee en koffie schenken. Of ga lekker chillen in het park onder de Euromast of eten bij het best bewaarde culinaire geheim van Rotterdam, de Viskantine.

Verder is het gelegen op loopafstand van het stadscentrum, het Lloydkwartier, het Erasmus MC en het Historisch Delfshaven. De bereikbaarheid is goed, met opstapplaatsen voor tram, bus, metro en watertaxi in de buurt. Het appartement is goed gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen de Maastunnel en de A13/A20 zijn in vijf minuten bereikbaar.
De voorbij varende binnenvaartschepen en plezierjachten, hier is altijd iets te zien!

Indeling

Begane grond
Entree, hal met garderobe. Ruime open woon-/eetkamer voorzien van een open moderne keuken met kookeiland. De keuken is voorzien van luxe inbouwvoorzieningen. Toiletruimte met voorportaal en fontein.
Nivo+: Gang/overloop met toegang naar de 1e badkamer welke is voorzien van een dubbel wastafel en een ruime inloopdouche.
Een aparte slaap/werkkamer voorzien van stalen kozijnen. Slaapkamer.

Souterrain
Ruime speel-/verblijfsruimte voor diverse doeleinden. Doorloop naar de 2e grote kamer met daglicht toetreding. De badkamer voorzien van een wastafel en een inloopdouche. Bergruimte.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1933, MAAR IN 2021 EN 2022 COMPLEET VERBOUWD EN GEMODERNISEERD
– Woonoppervlakte 165 m²
– Twee badkamers
– Vloerverwarming
– Elektrische vloerverwarming in de sanitaire ruimten
– Actieve VvE, bijdrage 120,87 per maand

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven