THE CALAND - 48 luxueuze appartementen en studio’s in het Scheepvaartkwartier.
Sluit

Calandstraat 43 B
3016 CA Rotterdam

€ 870.000,- v.o.n.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
Energielabel:
2024
105 m2
n.v.t.
3
2
A+++
Plan een bezichtiging in

Een unieke kans wacht op u in dit gloednieuwe transformatieproject “The Caland”, waar luxe studio’s en appartementen worden gerealiseerd, perfect gelegen in deze betoverende wijk.

Calandstraat 43 B is een tweekamerappartement gelegen op de 3e verdieping, met grote raampartijen van vloer tot aan het plafond. Daarnaast beschikt het appartement over een ruim balkon van maar liefst 11 m²!

Betreed een wereld waar het summum van stedelijke elegantie en moderne luxe, omarmd door de historische charme van de omgeving hand in hand gaan.

Wat ooit kantoorruimtes waren, zijn nu omgetoverd tot elegante woonruimtes met grote ramen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten, perfect afgestemd op de behoeften van de moderne bewoner. Het uitzicht is betoverend en niet in woorden te vangen. Dit moet je zien!

Het complex bestaat uit 48 luxueuze appartementen en studio’s, die allemaal zijn uitgerust met de moderne voorzieningen. Elk appartement beschikt over individuele zonnepanelen, wat bijdraagt aan een duurzame en energie-efficiënte levensstijl. Bovendien biedt het complex het gemak van veilig inpandig parkeren, een echte luxe in het hart van de stad.

De studio’s en appartementen zijn ontworpen met een scherp oog voor detail en bieden het ultieme comfort voor een exclusieve hedendaagse levensstijl. Dit is niet zomaar een appartementencomplex, het is een samensmelting van verleden en heden, van luxe en comfort. Maar het gaat verder dan alleen comfort – we hebben ook aandacht besteed aan duurzaamheid en energie-efficiëntie, met slimme technologieën die het milieu respecteren en tevens de energierekening verlagen.

Kortom… deze transformatie realiseert de perfecte fusie van geschiedenis en moderniteit, waarbij het beste van beide werelden wordt samengebracht. Beleef het zelf en maak deel uit van deze unieke woongemeenschap in het meest gewilde stukje Rotterdam.

– Bouwjaar 1975
– Transformatie 2024
– Eigen grond
– Energielabel A+++
– 2 zonnepanelen
– Woonoppervlakte ca. 105 m²
– Vloerverwarming door de gehele woning
– Gemeenschappelijke binnentuin
– Parkeergarage onder het wooncomplex
– Parkeerplaats separaat te koop (koopsom vanaf €42.500,- vrij op naam)
– Privé berging in parkeerkelder aanwezig
– Lift aanwezig
– Hoge plafonds
– Grote raampartijen van vloer tot plafond
– Compleet afgewerkt sanitair inbegrepen
– Keukenafwerking is niet inbegrepen
– Oplevering 3e kwartaal 2024

EXTRA NOOT M.B.T. VERKOOP VRIJ OP NAAM
Het uitgangspunt voor de verkoop van de woningen in The Caland is een verkoopprijs op basis van vrij op naam voor eigen bewoning. Indien de woning wordt aangekocht met als doel als pied-a-terre of voor bewoning door (één van) uw kinderen of als belegging/investering, dan zal het percentage van 10,4% (in plaats van 0% of 2%) overdrachtsbelasting van toepassing zijn. In dit geval zal de koopsom (vrij op naam) verhoogt worden met 7,5% over de gehele koopsom. Voor een verdere toelichting kunt u contact opnemen met het verkoopteam.

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven