Calandstraat 34 D
3016 CC Rotterdam

€ 350.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1938
76 m2
n.v.t.
3
2
Plan een bezichtiging in

Een fraai verbouwd en goed onderhouden drie kamer top appartement met balkon op het zuiden en een ruime berging in de onderbouw. Gelegen op de derde verdieping van een statig en goed onderhouden kleinschalig dertiger jaren appartementencomplex.

Gelegen aan de uiterst charmante Calandstraat in het mooiste gedeelte van het Scheepvaartkwartier. De straat wordt ten westen begrensd door een schitterend monumentaal stadspark en ten oosten begrensd door de pittoreske Veerhaven. De wijk is een groene oase van rust en ruimte aan de Maas in het hart van de bruisende stad. Een breed scala aan gezellige horecagelegenheden en schitterende recreatievoorzieningen maken wonen in het Scheepvaartkwartier werkelijk tot een feest!

De Calandstraat is vernoemd naar de waterstaatsingenieur en ontwerper van de Nieuwe Waterweg, Pieter Caland (1826-1902).

Indeling

Derde verdieping
Entree, vestibule, hal met visgraat parket, inbouwkast en meterkast, keuken met granieten aanrecht, diverse inbouwapparatuur en toegang tot het balkon (zuid), toilet met fontein, slaapkamer met inbouwkast, luxe badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel, ruime woon-/eetkamer (voorheen twee kamers) met marmeren schouw met open haard en inbouwkasten.

Desgewenst zal verkoper zorg dragen voor het terugplaatsen van een wand in de woonkamer teneinde de tweede slaapkamer te creëren.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1938
– Eigen grond
– Geheel voorzien van dubbele beglazing
– Verwarming en warm water d.m.v. cv-combiketel
– Actieve VVE € 77,67 per maand
– Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven