Calandstraat 28 B
3016 CC Rotterdam

€ 469.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1938
96 m2
n.v.t.
4
2
Plan een bezichtiging in

Een fantastisch leuk en smaakvol verbouwd drie (voorheen vier) kamer appartement met vele schitterende authentieke originele details, een zonnig balkon op het zuiden en een zeer ruime berging in de onderbouw. Het appartement ligt op de eerste verdieping van een kleinschalig, statig en goed onderhouden dertiger jaren complex in de mooiste wijk van Rotterdam.

Gelegen aan de uiterst charmante en rustige Calandstraat in het mooiste gedeelte van het Scheepvaartkwartier. De straat wordt ten westen begrensd door een schitterend monumentaal stadspark (het Park) en ten oosten begrensd door de pittoreske Veerhaven. De wijk is een groene oase van rust en ruimte aan de Maas in het hart van de bruisende stad. Een breed scala aan gezellige horeca gelegenheden en prachtige recreatievoorzieningen maken wonen in het Scheepvaartkwartier werkelijk tot een feest!

De Calandstraat is vernoemd naar de waterstaatsingenieur en ontwerper van de Nieuwe Waterweg, Pieter Caland (1826-1902).

Indeling

Eerste verdieping
Entree, hal met glas in lood, bergkast, luxe keuken met diverse apparatuur en toegang tot het balkon (zuid), gang met inbouwkast en garderobe, slaapkamer met inbouwkast, toilet met wandcloset en fontein, hoofdslaapkamer met inloopkast, luxe en ruime badkamer met wasmachine aansluiting, vloer- en spiegelverwarming, duo wastafel, inloopdouche en bad, ruime woon-/eetkamer en-suite met glas in lood separatie, inbouwkast en erker met uitzicht over de Calandstraat.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1938
– Eigen grond
– Actieve VVE en financieel gezond
– Ruime kelderberging
– CV HR ketel uit 2016
– Grotendeels voorzien van visgraat parket en originele vloer
– Het appartement is instap klaar
– Elektra is vernieuwd
– Authentieke details aanwezig
– Recent uitgebouwd balkon
– Oplevering in overleg

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven