THE CALAND - 48 luxueuze appartementen en studio’s in het Scheepvaartkwartier.
Sluit

Bergweg 114 F
3036 BH Rotterdam

€ 550.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
Energielabel:
2024
75 m2
n.v.t.
3
2
A++
Plan een bezichtiging in

Bergweg 104 B – Type A3b (bouwnummer 77) – Planning oplevering juli 2024

Wat een buitenkans is dit royale 3 kamer top appartement/penthouse!

Wegens omstandigheden verkoopt de huidige koper dit geweldige penthouse gelegen op de 6e verdieping aan de oostzijde van het gebouw (Benthuizenstraatzijde). Dit is werkelijk één van de mooiste appartementen van het gebouw met een fantastisch uitzicht over de stad.

Naast een ruimtelijk en zeer praktische indeling met een ruime woonkamer en 2 goed formaat slaapkamers wordt dit appartement voorzien van een zeer complete keuken uitgevoerd in zwart (houtprint) met diverse inbouwapparatuur. De badkamer wordt neutraal uitgevoerd met een luxe beige wand- en vloertegel en zwart sanitair.

Naast de inpandige berging/wasruimte en natuurlijk het gebruik van de ruime gemeenschappelijke fietsenstalling, beschikt dit type woning ook over een ruime eigen berging in de onderbouw.

En aan buitenruimte is er geen gebrek aangezien er naast een royaal privé terras ook een een geweldig gemeenschappelijk dakterras wordt gerealiseerd. Dit terras ligt op het dak van de derde verdieping, ligt op het zuiden en is bereikbaar middels trap en lift.

De locatie en het gebouw:
Wat maakt wonen in de Kop van Noord nu zo bijzonder? Ten eerste natuurlijk de gezellige sfeer door de mix van culturen en de sublieme locatie. Van volks tot stedelijk, van Jong tot oud, van bruisend tot rustgevend, van klassiek tot modern, van starterswoning tot penthouse. Kortom, maak van de Kop van Noord je nieuwe thuis!

Daarnaast is de locatie subliem. Een zeer bruisend en dynamisch punt in één van de oudste en gezelligste volkswijken van Rotterdam. Dichtbij bij het mondaine Hillegersberg, met haar groene parken en plassen en het centrum. Op loopafstand van uitstekende openbaar vervoer verbindingen en supermarkten en diverse uitvalswegen binnen enkele minuten reistijd. Aan de rand van een wereldstad met zicht op de skyline en alle stedelijke gemakken binnen handbereik, maar ook geborgen, veilig en uitstekend bereikbaar.

Mocht je nog niet overtuigd zijn dan is misschien wel het belangrijkste voordeel duurzaamheid. Dat manifesteert zich niet alleen in het feit dat het gebouw conform het nieuwe bouwen bijna energie neutraal gebouwd gaat worden met A++ en A+++ energielabels, maar zeker ook in de kwaliteit van het gebouw.

Er wordt traditioneel gebouwd, grotendeels in metselwerk dat perfect past in het klassieke straatbeeld. Daarnaast wordt uitsluitend gebruik gemaakt van robuuste duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen en stadsverwarming, waardoor de toekomstige onderhoudskosten zeer laag zullen zijn. Kopers van het project hebben dus zowel voordeel van zeer lage energielasten als van behapbare onderhouds- en VVE lasten.

Iets voor jou? Neem dan snel contact op.

Bijzonderheden
– Energielabel A++
– 4 eigen zonnepanelen
– Geweldig privé terras van 10 meter breed
– Hoge glaspuien zorgen voor veel daglichttoetreding
– Overal vloerverwarming (lage temperatuurverwarming)
– Complete keuken met inbouwapparatuur (Asto keukens)
– Moderne badkamer en toiletruimte
– Eigen berging in de onderbouw
– In de punt van het gebouw vind je straks een hippe horecagelegenheid waar je de lekkerste koffie kunt drinken en een hapje kunt eten.

Details
– Bouwjaar 2023/2024
– Woonoppervlakte circa 75 m²
– Verkoop is kosten koper, korting op heffingsgrondslag OVB naar verkoper
– VVE is in oprichting, de maandelijkse bijdrage is € 101,25
– Projectnotaris Van Gastel
– Planning oplevering is juli 2024

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren je om jouw eigen makelaar mee te nemen voor de belangenbehartiging bij de aankoop van jouw toekomstig huis.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven