Bergselaan 116 B
3037 CE Rotterdam

€ 535.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1910
113 m2
n.v.t.
4
3
Plan een bezichtiging in

Deze leuke vier-kamer woning is gelegen op de begane grond en eerste verdieping en is verder voorzien van een kelder en een achtergelegen tuin op het zuid-oosten.
De woning is gesitueerd in het geliefde Liskwartier met haar lommerrijke lanen, singels en karakteristieke oude panden. Zelf heeft de woning een zeer karakteristieke voorgevel wat zeer beeldbepalend is in de straat!
Vanuit de tuin heeft men een zeer prettig uitzicht over de achtergelegen tuinen met het vele groen. Aan de voorzijde heeft men ook een leuk uitzicht op de voorgelegen groenvoorziening.

De locatie van de woning grenst aan het hippe Oude Noorden, met zijn designwinkeltjes en restaurants aan het Zwaanshals en onder de bogen van de voormalige Hofpleinlijn.
Verder ligt het zeer gunstig t.o.v. het stadscentrum, openbaar vervoer zoals tram, bus en trein (NS-station Noord, Centraal Station en de Randstad Rail). In de nabijheid ligt ook het vele groen (Vroesenpark, Bergse Plassen, Rotte, etc.) dat de Noordzijde van de stad te bieden heeft.
De uitvalswegen A13, A16 en A20 zijn zeer goed bereikbaar.

Indeling
Begane grond
Entree, vestibule met granito-vloer en authentieke wandtegels. Gang met trapopgang met bergkast en toiletruimte. Toegang naar de kelder.
Vanuit de gang is de woon-eetkamer te bereiken die is voorzien van een ornamenten plafond en glas-in-lood ramen. Aan de achterzijde ligt de open keuken. Deze ligt op een kleine verhoging en is voorzien van een modern blok, een werkeiland en inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de achtergelegen tuin te bereiken.

Kelder
Deze is gelegen onder de keukenruimte en heeft een hoogte van ca. 1.55 meter.

Eerste verdieping
Overloop. Kleine voor-zijkamer. Slaapkamer gelegen aan de voorzijde voorzien van glas-in-lood ramen. Moderne badkamer, geplaatst in 2017, en is voorzien van een toilet; douche; wastafel en bad. Tevens is daar de cv-ketel opstelling en een wasmachine aansluiting. Slaapkamer gelegen aan de achterzijde.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1910
– Woonoppervlakte 113 m²
– Inhoud 450 m³
– In 2012 is de volledige fundering hersteld
– Voorzien van gedeeltelijk dubbel glas
– Tuin gelegen op het zuid-oosten
– Cv-ketel Remeha 2018
– De voorgevel is in 2021 gerenoveerd
– Schilderwerk is ook gedaan in 2021

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven
Baljon Makelaars