Welkom bij de makelaar van Rotterdams meest interessante huizen.
Sluit

Bergse Dorpsstraat 68 B
3054 GE Rotterdam

€ 595.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1930
158 m2
386 m2
3
2
Plan een bezichtiging in

Dit vrij indeelbare ruim opgezette en volledig gerenoveerde loft-appartement ligt zeer centraal in de bekendste winkelstraat van Hillegersberg. Het appartement wordt opgeleverd met de benodigde voorbereidingen van het leidingwerk voor de keuken. De badkamer en toiletten zijn compleet vernieuwd. Indien gewenst kan het appartement ook worden opgeleverd inclusief vloeren. Dit in overleg met de aannemer.
Verder wordt het appartement opgeleverd met een Hybride-warmte pomp en een WTW-installatie voor het gehele appartement. Het achtergelegen nieuw aangelegde zonneterras ligt op het westen maar heeft bijna de gehele dag lekker de zon en heeft een achterom en een eigen berging aan de achterzijde van het terras.

Het appartement is gelegen in het hart van Hillegersberg met een een grote variatie aan winkels en restaurants. Recreatiemogelijkheden zoals de Bergse Voor- en Achterplas en de Rotte liggen op wandelafstand. Hockey-, tennis- en golfverenigingen zijn in de nabije omgeving gesitueerd zoals ook meerdere (basis-)scholen.

Indeling

Begane grond
Entree, vestibule met toegang naar een slaap/werkkamer. Ruime hal/gang alwaar berghok en toiletruimte is gesitueerd. Deze ruimte is voorzien van de voorbereidingen van alle aansluitingen ten behoeve van het plaatsen van een nieuwe keuken. Doorloop met trap naar souterrain. Aan de achterzijde is de ruime woon-eetkamer gesitueerd welke openslaande deuren heeft voor de toegang tot het ruime nieuw aangelegde zonneterras.

Souterrain
Gang met techniekruimte en een toiletruimte, kastruimte, moderne badruimte, slaapkamer gelegen aan de voorzijde. Aan de achterzijde van het souterrain is nog een wasruimte gesitueerd met voorbereidingen van het leidingwerk.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 2022 (gebouwd 1930)
– Woonoppervlakte 175 m²
– Inhoud 295 m³
– Dubbel glas
– Energielabel A++
– Hybride warmte pomp
– Warmte terugwin installatie
– Nieuw aangelegd terras
– Nieuwe schuttingen
– Begane grond en souterrain v.v. vloerverwarming

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven