Aleyda van Raephorstlaan 55 -57
3054 CR Rotterdam

€ 1.098.000,- k.k.
Bouwjaar:
Woonoppervlak:
Perceeloppervlak:
Kamers:
Slaapkamers:
1990
239 m2
n.v.t.
6
3
Plan een bezichtiging in

Dit is een unieke kans!!!

Het betreft een zeer ruim zes-kamer appartement gelegen op de eerste verdieping, voorzien van een ruim en breed terras met een schitterend uitzicht op de eigen riante binnentuin met vijver-partij van het complex “de Raephorst”.
Oorspronkelijk waren het twee appartementen die zijn samengevoegd. In de onderbouw zijn er ook twee eigen binnen parkeerplaatsen en twee bergingen.

Het appartement ligt op loop afstand van de dorpskern van Hillegersberg met al haar faciliteiten zoals de winkels; restaurants en recreatievoorzieningen zoals de Bergse Voor- en Achter plas.

Door de unieke ligging in het complex heeft het ook een “eigen” lift opgang en geen bovenburen.

Het complex is gelegen op erfpacht waarvan de canon is afgekocht tot 2039.

Indeling:
Begane grond: Centrale entree met hal alwaar het bellentableau zich bevindt. De interne gang naar de liften, bergingen en de inpandige parkeergarage.

Eerste verdieping: Dit is tevens de bovenste verdieping waardoor er geen bovenburen zijn. Het appartement beschikt over een royaal terras op het zuiden.
Via de eigen lift komt men op de eigen entree-hal alwaar de entree deur is van het appartement.
Entree, gang met toiletruimten (2x), meterkast (2x) en stookruimte (2x) met cv-ketel opstelling. Vanuit de gang is de afgesloten keuken te bereiken welke is voorzien van een modern blok in L-opstelling met inbouw-apparatuur. Via de gang is woon-eetkamer te bereiken, dat kan via een doorloop of verderop in de gang via openslaande deuren. De woon/-eetkamer heeft meerdere mogelijkheden om op het terras te komen via schuifpuien en is voorzien van een open haard. Aan de rechterzijde van het appartement is de hoofd-slaapkamer gesitueerd met een aangesloten kastruimte en een doorloop naar de badkamer welke is voorzien van een douche en wastafel.
Aan de linkerzijde van het appartement is een voormalige keukenruimte welke nu in gebruik is als bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine. Slaapkamer met doorgang naar de kastenkamer en een doorloop naar de 2e badkamer, voorzien van een bad, douche, wastafel en toilet. Via de woonkamer is een werkkamer te bereiken welke gelegen is aan de achterzijde van het appartement.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 1990
– Het appartement beslaat totaal ca. 239 m²
– Actieve Vereniging van Eigenaren met voldoende eigen kapitaal
– Bijdrage VVE € 582,- per maand (is voor beide appartementen totaal)
– Prachtige gemeenschappelijke tuin
– Centrale en rustige ligging
– Twee eigen parkeerplaatsen in de afgesloten parkeergarage
– Erfpacht loopt tot 5 februari 2086
– De canonverplichting is afgekocht tot 6 februari 2039
– Royaal terras op het zuiden
– Eigen lift
– Geen bovenburen

Wij zijn de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Deel via email

Geïnteresseerd?

Plan een bezichtiging in

Vergelijkbare huizen in de buurt

Curated. Maak per wijk kennis met een overzicht van fijne adressen voor optimale vrijetijdsbesteding voor levensgenieters.

Curated per wijk

Wij staan voor een snel verkoop, aankoop- en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

Wij staan voor een snel verkoop-, aankoop-, en verhuurresultaat

Lees meer over ons

Neem contact op

010 422 3000

010 422 3000 Terug naar boven