Verhuur

Rotterdam is trending

En ook steeds meer multinationals ontdekken de Maasstad. Baljon heeft veel ervaring in het verhuren van gestoffeerde en gemeubileerde woningen voor de expatriate markt. We staan in goed contact met multinationals, ambassades, consulaten en relocators. Hierdoor kunnen wij zowel verhuurders als huurders uitstekend van dienst zijn.

Inzetten op een optimale toegevoegde waarde

Bij de verhuur van uw woning nemen wij alle zorgen uit handen en begeleiden wij u van begin tot einde van het proces. Of het nu gaat om een urban appartement of een vrijstaande villa aan de plassen, ieder verhuurplan is verschillend. Wij zien het als onze taak om iedere keer de juiste meerwaarde te belichten en u te voorzien van realistisch en goed afgewogen advies. Een optimale toegevoegde waarde is hiervan het resultaat.

Makelen; een voorrecht

Na bijna 50 jaar kunnen we zeggen dat Baljon een begrip is. Met onze ervaring komt ook een waardevol netwerk, rust, aandacht en objectiviteit. Grootsheid en meerwaarde schuilen vaak in details. Wij zien het als een voorrecht om achter de gesloten deuren van de mooiste leefruimtes te mogen komen en mensen te helpen met het vormgeven van een op maat gesneden verhuurplan. Ieder huis en iedere opdrachtgever heeft een eigen verhaal.

Wat klanten over ons zeggen

“Zowel de makelaar als de mensen op kantoor waren zeer betrokken, gaven continue terugkoppeling en zijn buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast deskundig en uitermate coöperatief. In één woord uitstekend! Zowel in resultaat als dienstverlening.”

“Top service! Super tevreden met de dienstverlening! Ze staan altijd voor je klaar om je optimaal te helpen.”

“Een betrokken makelaar met kennis van zaken. Praktisch en toch veel compassie. Altijd bereikbaar om mee te denken.”

“De beste makelaar van Rotterdam en omstreken! Prettige communicatie, goed persoonlijk advies en een professionele aanpak. Een absolute aanrader.”

Maak een afspraak
010 422 3000 Terug naar boven
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!