Werken bij Baljon. Wij hebben een VACATURE ASSISTENT MAKELAAR (A-RMT). Klik voor meer info.
Sluit

Een statige en ruime klassieke half vrijstaande villa uit 1925 met schitterend diepe achtertuin op het westen (middag- en avondzon) aan de Bergse Achterplas met veel privacy, een eigen oprit voor meerdere auto’s en een onderliggende inpandige garage. Gelegen op een royaal perceel van maar liefst 1.103 m² eigen grond nabij alle benodigde voorzieningen en op loopafstand van de winkels in de dorpskern van Hillegersberg en het gezellige Kleiwegkwartier.

Dit unieke pand is met haar achtertuin pal aan de Bergse plassen een mekka voor liefhebbers van watersporten en het uitzicht vanuit de achterzijde van het pand en de tuin is fenomenaal. Het geheel is met zorg bewoond geweest echter het dient te worden gemoderniseerd en biedt hiermee fantastische mogelijkheden tot uitbouwen op de begane grond en het bouwen van een groot autonoom tuinhuis annex botenhuis in de achtertuin. Tevens is het pand zeer geschikt voor gebruik als kantoor of praktijk aan huis.

De ligging aan de gewilde Straatweg is zeer gunstig met aan de voorzijde de gezellige drukte van de Straatweg en alle stadse gemakken binnen handbereik, terwijl aan de achterzijde een ongekende mate van rust, privacy en groen wordt ervaren. Voor de deur bevindt zich een directe tramverbinding met treinstation Noord en Rotterdam Centraal Station.

Meer informatie

Voor het toezenden van alle achtergrondinformatie van deze woning verzoeken wij u vriendelijk een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen en ons per e-mail aan info@baljonmakelaars.nl te sturen. Als onderwerp graag refereren aan de Sub rosa naam van deze woning. Via onderstaande link kunt u een geheimhoudingsverklaring downloaden. Na ontvangst van de getekende geheimhoudingsverklaring leveren wij u spoedig een link met een wachtwoord waarmee u toegang krijgt tot alle beschikbare informatie van deze woning.

Vraag meer informatie - download de geheimhoudingsverklaring
Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Maak een afspraak
010 422 3000 Terug naar boven