Op één van de mooiste plekken van Hillegersberg, ruime jaren ’30 hoekwoning met diepe zonnige achtertuin op het zuidwesten en parkeergelegenheid op eigen terrein. Deze sfeervolle en uitstekend onderhouden woning heeft een gezellige woonkamer met open haard, een moderne woonkeuken met toegang naar de terras en diepe tuin op het zuidwesten, 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers en een souterrain met speel/tv kamer, werkkamer, wasruimte en wijnkelder. Een ideaal familiehuis!

De ligging is perfect; alle grootstedelijke voorzieningen zijn in de buurt zoals de winkels en horeca gelegenheden van de Kleiweg en de dorpskern van Hillegersberg, een scala aan basis- en middelbare scholen, openbaar vervoer ( treinstation Noord, tram- en bushalte), diverse sportverenigingen zoals hockey-, voetbal-, tennis en zeilvereniging en 2 golfbanen. Verder zijn er diverse recreatieve voorzieningen zoals het Bergse bos en natuurgebied Rottemeren. Ook de uitvalswegen A13, A16 en A20 zijn goed bereikbaar.

Meer informatie

Voor het toezenden van alle achtergrondinformatie van deze woning verzoeken wij u vriendelijk een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen en ons per e-mail aan info@baljonmakelaars.nl te sturen. Als onderwerp graag refereren aan de Sub rosa naam van deze woning. Via onderstaande link kunt u een geheimhoudingsverklaring downloaden. Na ontvangst van de getekende geheimhoudingsverklaring leveren wij u spoedig een link met een wachtwoord waarmee u toegang krijgt tot alle beschikbare informatie van deze woning.

Vraag meer informatie - download de geheimhoudingsverklaring
Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Sub rosa

Maak een afspraak
010 422 3000 Terug naar boven
Baljon Makelaars