Verkocht

Jan van Ghestellaan 45

We kunnen Karel Glazener en zijn team van harte aanbevelen. Ze kennen de markt, en weten hoe ze je bij de verkoop van je huis moeten ontzorgen. Bij Baljon en Mora ben je in goede handen. Wij zijn erg tevreden hoe ze het verkoopproces, inclusief de fotografie en de bezichtigingen, hebben begeleid. Baljon en Mora is resultaatgericht, helder en communicatief. Als het moet zijn de kantoortijden 'flexibel'. Een hele goede en fijne makelaar.

Verkocht

Vijverlaan 15

Uitstekend makelaarskantoor. 2 Huizen verkocht en ons droomhuis gevonden via deze partij. Klantgericht, fullservice en kennis van zaken. Leuke mensen.

Hans Moerkerk
Verkocht

Tsjaikofskilaan 15

Makelaar zeer professioneel. Goede begeleiding van het verkoopproces, goede brochure etc.. Van a tot z uitstekend!

Dhr. Andreoli
Verkocht

Westplein 76

Wij zijn zeer tevreden en erg blij dat we uiteindelijk voor Baljon hebben gekozen. Alle medewerkers waren zeer professioneel, vriendelijk en snel. Ze hebben aan alle verwachtingen voldaan!

Verkocht

Lamsrustlaan 178

Het contact met de makelaar liep erg soepel. Alle data en tijden voor bezichtigingen waren netjes vooraf met mij telefonisch afgesproken, en daarna bevestigd door een e-mail. Een enkel bezichtigingen waren net voor de tijd geannuleerd door de potentiƫle kopers en dit verandering was ook snel en netjes doorgegeven. Ik ben Brits, en had extra help nodig met het invullen van de vragenlijsten. Dat was ook geen enkel probleem voor mijn makelaar, Susan van Waes, ze is meerdere keer hier geweest om te helpen met het papierwerk. Ze heeft ook de opmetingen, fotograaf en taxatie en beschrijvingen van het huis snel geregeld. Top service.

Dhr. Pelan
Verkocht

Vijverweg 14

Goed en betrouwbaar advies! Ik beveel deze makelaar zeker aan voor zoektochten in Rotterdam.

Dhr. Schueler
Verkocht

Amalia van Solmslaan 13

Het contact met de makelaar verliep uitstekend. Er is niets fout gelopen. Zij heeft mij goed ondersteund in een voor mij onzeker traject.

Mevr. Kruger
Aan gekocht

Burgemeester de Villeneuvesingel 34

Geweldige makelaar! Baljon & Mora maakt het verschil en staat voor hoge kwaliteit en service. Baljon & Mora bezorgde ons het huis van onze dromen.

Aan gekocht

Hilleniussingel 19 b

De zoektocht naar een huis was lang, maar in continu overleg met Baljon en Mora. Ik vond het fijn om mijn beeld te kunnen toetsen bij het beeld van de makelaar. Fijne samenwerking vooral ook door de kennis van de markt!

Aan gekocht

Bernardus Gewinstraat 11 B

Het was mijn tweede aankoop via Baljon en Mora maar inmiddels in een zwaar overspannen Rotterdamse markt. Onder de huidige omstandigheden is er maar 1 manier om tot een aankoop te komen: vertrouwen in de makelaar. De makelaars van Baljon zijn deskundig en professioneel, de binnendienst weet het traject na de aankoop voortvarend te begeleiden. Zakendoen met Baljon en Mora is een huis kopen zonder ook maar ergens van wakker liggen.

Verkocht

Nieuwe Kerkstraat 70 A

Van begin tot eind heeft Baljon Makelaars het proces zeer professioneel en met kennis van zaken begeleid. Woning was snel verkocht en de communicatie was heel prettig.

Verkocht

Zwaerdecroonstraat 54 B

Omdat wij bij de aanschaf van ons huis 5 jaar geleden onder de indruk waren van het prettige contact met verkopend makelaar Estherly Huurman, hebben we haar gevraagd om de verkoop van (datzelfde) huis en de aankoop van onze nieuwe woning te begeleiden. En dat bleek een schot in de roos. Estherly is een makelaar met de menselijke maat, vriendelijk, ze heeft kennis van de markt en is indien nodig ook buiten kantooruren bereikbaar. Ze heeft zowel de aankoop van ons nieuwe huis als de verkoop van ons oude huis van a tot z in goede banen geleid.

Dhr. Wentholt
Maak een afspraak
010 422 3000 Terug naar boven
Baljon Makelaars