THE CALAND - 48 luxueuze appartementen en studio’s in het Scheepvaartkwartier.
Sluit

Historie

Voor 1972 was Coen Baljon, één van de naamgevers van Baljon & Mora, werkzaam voor de befaamde makelaar Joan Kuijk van de “Eerste Rotterdamsche Makelaarsvereniging in Onroerende Goederen”, beter bekend als ERMOG.

Historie

Dit is waar Coen het vak leerde en dit was ook het eerste kantoor in Rotterdam dat een systeem bedacht voor de uitwisseling van aanbod tussen de diverse Rotterdamse kantoren. Coen Baljon leerde hier het vak maar ontgroeide het kantoor en vond dat het beter kon.

1972

Coen Baljon richtte met zijn goede vriend Jan Mora, makelaar in Utrecht, een makelaarskantoor op aan de Straatweg in Hillegersberg. Baljon & Mora was een feit.

1973-1980

Het makelaarskantoor Baljon & Mora groeit mede in samenwerking met Ton Lauwaars en Bets Stevens (later Ton Lauwaars makelaardij) in korte tijd uit tot een begrip in Rotterdam.

1980-1983

Door de scherpe daling van de woningmarkt besluit Coen Baljon om als eenmanszaak door te ondernemen.

1983

Na het herstel van de woningmarkt treedt Erik Jan van Geijn in dienst bij Baljon & Mora en het kantoor groeit uit tot het kantoor dat het nu is.

2005-2006

Karel Glazener treedt in dienst.

2008

Coen Baljon gaat met pensioen en blijft een rol vervullen als adviseur van Baljon & Mora.

2010

Vlak na het begin van de recessie treedt Karel Glazener toe als partner in de directie. Baljon & Mora realiseert in dat jaar de hoogste woningtransactie van het jaar in Rotterdam.

2011

Baljon & Mora realiseert de hoogste woningtransactie van het jaar in Rotterdam en verkoopt daarnaast het duurste appartement van het jaar, het penthouse van woontoren Montevideo aan de Wilhelminapier.

2011-2012

Baljon & Mora verkoopt de nieuwbouw “skyappartementen” in woontoren Montevideo aan de Wilhelminapier voor ING Real estate.

2013

Baljon & Mora realiseert de drie hoogste woningtransacties van het jaar in Rotterdam.

2013-2014

Baljon & Mora verkoopt nieuwbouw appartementen in woontoren New Orleans aan de Wilhelminapier voor Vesteda. Erik Jan van Geijn verkoopt zijn belang in Baljon & Mora en treedt uit dienst.

2015

Baljon & Mora treedt toe tot de Qualis groep en realiseert de hoogste woningtransactie van het jaar in Rotterdam.

2018-heden

Begin 2019 treden Susan van Waes en Estherly Huurman toe als partners. Later dit jaar treedt tevens Marco Hooft toe als partner. In 2022 treedt Nicole van Emmerik - van Bodegem toe als partner.

2024

Baljon realiseert over geheel 2023 de hoogste totale verkoopwaarde van alle NVM kantoren in Zuid-Holland.

Ruim 50 jaar resultaat

Welkom bij Baljon.
Welkom bij de makelaar van Rotterdams meest interessante huizen. Sinds 1972 geven wij leiding aan een kantoor dat verwachtingen overtreft en blijft voldoen aan een steeds dynamischer wordende woonmarkt. Dit doen wij met hoogwaardige, persoonlijke service, kunde, integriteit en een absolute waardering voor vastgoed.

Inzetten op een optimale toegevoegde waarde
Bij de verkoop van uw woning nemen wij alle zorgen uit handen en begeleiden wij u van begin tot einde van het proces. Of het nu gaat om een urban appartement of een vrijstaande villa aan de plassen, ieder verkoopplan is verschillend. Wij zien het als onze taak om iedere keer de juiste meerwaarde te belichten en u te voorzien van realistisch en goed afgewogen advies. Een optimale toegevoegde waarde is hiervan het resultaat.

Bewezen toonaangevend
De cijfers van de NVM spreken voor zich. Volgens de NVM bekleedt Baljon sinds haar oprichting in 1972 een toppositie binnen de Rotterdamse vastgoedmarkt. Ons kantoor is toonaangevend in transactieprijs, gemiddelde verkoopprijs, omloopsnelheid en klanttevredenheid. Lees de reviews over ons op funda.nl

Makelen; een voorrecht
Na 50 jaar kunnen we zeggen dat Baljon een begrip is. Met onze ervaring komt ook een waardevol netwerk, rust, aandacht en objectiviteit. Grootsheid en meerwaarde schuilen vaak in details. Wij zien het als een voorrecht om achter de gesloten deuren van de mooiste leefruimtes te mogen komen en mensen te helpen met het vormgeven van een op maat gesneden aankoop- of verkoopplan. Ieder huis en iedere opdrachtgever heeft een eigen verhaal.

 

Heeft u vragen? Of wilt u graag een afspraak inplannen? Bel of email ons en we helpen u graag verder.
info@baljonmakelaars.nl
010-422 30 00

Onze opdrachtgevers beoordelen onze dienstverlening gemiddeld met een 9,4. Bekijk hier enkele referenties.

Karel Glazener

Makelaar Taxateur Directie

Susan van Waes

Makelaar Taxateur Partner

Estherly Huurman

Makelaar Taxateur Partner

Marco Hooft

Makelaar Partner

Nicole van Emmerik - van Bodegom

Makelaar Taxateur Partner

Steffan van Duffelen

Kandidaat makelaar

Robert Fransens

Taxateur

Geert Schaap

Taxateur

Claire Cossee

Assistent Taxateur

Charlotte Hollemans

Office manager Taxateur in opleiding

Carola Baartmans

Commercieel assistent

Bjorn van Kempen

Vastgoed adviseur

Diana Deen

Commercieel assistent

Loes van den Hoven - Verdoorn

Commercieel assistent

Mariëlle Prud'homme van Reine

Frontoffice

Marit Lansbergen

Marketing

Joey van Dongen

Marketing

Koen van de Pol

Buitendienst

Jerney de Vries-Snoek

Commercieel assistent

Neem contact met ons op
010 422 3000 Terug naar boven