Verkoop THE CALAND gestart, inschrijven kan tot 29 april 12:00 via thecaland@baljonmakelaars.nl
Sluit

Vacature assistent Makelaar A-RMT

VACATURE ASSISTENT MAKELAAR (A-RMT)

Wij zijn Baljon Makelaars, al meer dan 50 jaar een gevestigde naam in Rotterdam en omgeving. We zijn trots op ons hechte team van 17 medewerkers, onze trouwe schare tevreden klanten en het feit dat we het mooiste aanbod van Rotterdam hebben. We bieden onze opdrachtgevers een first class service en dat in een aangenaam losse sfeer.

Onderscheidend in de markt, met een laag personeelsverloop, zoeken we nu naar een nieuw teamlid. Een assistent makelaar (A-RMT) welteverstaan. Iemand die ervaring heeft met aan- en verkoop, taxaties en in het bezit van de vereiste diploma’s. Iemand die bekend is met vastgoed in (regio) Rotterdam. Iemand die zowel in teamverband als zelfstandig kan werken. Iemand met een positieve werkmentaliteit. Iemand die klant- en servicegericht is en ook integer, analytisch, nauwkeurig, initiatiefrijk, flexibel, communicatief sterk en iemand die denkt in oplossingen. Iemand die het leuk vindt om contact te hebben met verschillende mensen. Iemand die zowel de Nederlandse als Engelse taal goed beheerst in woord en geschrift. En bij voorkeur iemand die kennis heeft van Realworks. Als je dan ook nog in het bezit bent van een rijbewijs dan is onze wensenlijst compleet.

Enkele praktische zaken
We zoeken iemand voor 40 uur per week. Verder kun je zeker zijn van goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij de perfecte nieuwe aanvulling voor het team en voor Baljon als kantoor? Stuur dan een mail waarin je kort vertelt waarom jij hier goed zou passen. Deze mail kan samen met je CV en een recente foto naar marit@baljonmakelaars.nl. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met ons kantoor via 010-4223000 of je kunt mij een mail sturen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

010 422 3000 Terug naar boven