Stadscentrum Curated door Baljon

Stadscentrum Curated

Het leukste, mooiste, lekkerste en meest ontspannende wat het Stadscentrum te bieden heeft op het gebied van vrijetijdsbesteding voor de levensgenieter. Samengesteld door Baljon.

Restaurant

Osteria Vera

Een échte Italiaanse osteria. In intieme sfeer geniet je hier van smeuïge risotto, zomerse salades en veel Italiaanse groenten. Uiteraard vergezeld van een goed glas wijn.

Karel Doormanstraat 368
3012 GR Rotterdam
Osteria Vera
Bloemist

's Zomers Bloemen

Wie kent ’s Zomers niet? De flamboyante zaak boordevol oogstrelende bloemen in alle kleuren en maten. Voor de mooiste vazen, serviezen, objecten en interieurparfums ben je hier ook aan het juiste adres.

Boekhorststraat 44-54
3032 AB Rotterdam
's Zomers Bloemen
Shop

Skins Cosmetics

In dit beauty walhalla is werkelijk alles te vinden op het gebied van exclusieve parfum, make-up en huidverzorging. Of je nu op zoek bent naar een uniek luchtje, een natuurlijke handcrème, mini geurkaars of mooie lipstick, bij Skins vind je altijd iets unieks. En als je klaar bent met shoppen, trakteer je jezelf gewoon op een beauty treatment.

Boekhorststraat 44-54
3032 AB Rotterdam
Skins Cosmetics Rotterdam
Shop

Monocrafft

Het interieur van de winkel is een weerspiegeling van de sieradenlijn. Monocrafft begon als webwinkel, maar heeft inmiddels een prachtige winkel geopend met achterin het atelier. Zo kun je tijdens het shoppen ook een kijkje nemen in de keuken. Zien!

Oude Binnenweg 108a
3012 JG Rotterdam
Monocrafft
Shop

Barrelproof

‘The world smallest cocktail boutique.’ Dat klinkt interessant en dat is het ook. Voor bijzondere dranken en uitstekend advies ben je bij Barrelproof aan het juiste adres. Hier vind je alle ingrediënten voor de meest exclusieve cocktails. En essentiële tools voor de beginnende bartender.

Hoogstraat 49A
3011 PG Rotterdam
Barrelproof
Restaurant & Bar

Héroine

In Het Industriegebouw vind je Héroine Restaurant & Bar. Hoge plafonds, hout, velours, de gesmolten discobal van Rotganzen; van het interieur word je meteen al erg blij. Bij Héroine is geen kaart en eet je dat wat er voor je wordt bereid. Het enige dat je kunt kiezen is het aantal gangen. Een ding waar je zeker van kunt zijn is dat het uitstekend zal smaken.

Kipstraat 12
3011 RT Rotterdam
Héroine Restaurant & Bar
010 422 3000 Terug naar boven