NVM OPEN HUIZEN DAG op zaterdag 30 september van 11.00uur tot 15.00uur. Kijken zonder afspraak. Bekijk hier onze deelnemers.
Sluit

Makelaar Rotterdam

U zoekt een makelaar voor de verkoop of aankoop van een woning in Rotterdam?

Welkom bij Baljon, de makelaar van Rotterdams meest interessante huizen.

Een huis of appartement écht goed verkopen.
Het is een vak apart.

Een woning verkopen of aankopen in Rotterdam. Het lijkt zo makkelijk. Zeker in deze markt. Online is er genoeg informatie te vinden. En met social media komt u al een heel eind. Toch is één essentiële eigenschap niet te vinden online: ervaring. Met ervaring komt marktkennis en gevoel voor timing. Met ervaring komt een groot netwerk. En de rust en zekerheid die u nodig heeft als het spannend wordt. Wij hebben die ervaring. Al bijna 50 jaar om precies te zijn. Geloof ons, daar kan geen website of social network tegenop.

Door jarenlange ervaring met de verkoop en aankoop van woningen in Rotterdam en omgeving, weten wij wat kopers en verkopers beweegt. Wij doen dit met zorg en aandacht. Naast ons lokale en regionale netwerk bieden wij als Qualis makelaar een exclusief landelijk netwerk. Zo behartigen wij uw belang bij verkoop maximaal.

U vindt ons kantoor aan de Straatweg 233 in Rotterdam waar u van harte welkom bent voor vrijblijvend advies aangaande uw wens een woning te verkopen of te kopen of wanneer u benieuwd bent welke kansen er voor u liggen.

Wat kunt u van ons verwachten bij de verkoop van een woning?

 

Kennis maken

Bent u van plan uw huis in Rotterdam te verkopen? Dan komen wij graag langs om uw woning zorgvuldig te bekijken en om uw wensen te inventariseren. Uiteraard vertellen wij u ook over ons kantoor en wat u van ons kunt verwachten. Deze afspraak is uiteraard geheel vrijblijvend.

 

Marktanalyse en waardebepaling

Na het kennismakingsgesprek stellen wij een verkoopvoorstel voor u op. In dit voorstel worden de waarde en vraagprijs geadviseerd op basis van onder andere de locatie, het aantal m² woonoppervlakte, het afwerkingsniveau, de courantheid en de marktomstandigheden. De waarde wordt mede onderbouwd door recente verkooptransacties van vergelijkbare woningen in de buurt. Ook het huidige aanbod op de markt wordt geanalyseerd. Al deze informatie verwerken we in het verkoopvoorstel welke u daarna per mail ontvangt.

 

Uw persoonlijke verkoopplan

Of het nu gaat om een urban appartement of een vrijstaande villa aan de plassen, ieder verkoopplan is verschillend. Wij zien het als onze taak om iedere keer de juiste meerwaarde te belichten. Dan is een optimale waarde hiervan het resultaat. Uw huis verdient alle aandacht. Daarom verzorgen wij een mix van verschillende media. Denk hierbij aan:
– Hoogwaardige, sfeervolle fotografie
– Een uitnodigende video
– Helder vormgegeven 2D plattegronden
– Een digitale brochure
– Een online landingspage van uw woning
– Plaatsing op funda.nl en op baljonmakelaars.nl
– Een activerende Facebook- en Instagrampost van uw woning

Al deze opties staan uitgelegd in onze presentatie pakketten. Deze nemen we graag samen met u door om zo tot het beste plan te komen.

 

De bezichtigingen

Vanzelfsprekend begeleid en coördineert de makelaar de bezichtigingen. De makelaar neemt direct na de bezichtiging telefonisch contact met u op om verslag uit te brengen.

 

De onderhandelingen

De expertise van onze makelaars zorgt in de onderhandelingsfase voor rust en vertrouwen. Met zorgvuldig advies en een open houding komen we altijd tot een optimale overeenkomst.

 

De koopovereenkomst

Nadat de onderhandelingen succesvol zijn afgerond wordt de koopovereenkomst opgesteld. Hierin worden alle gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd. Het is in ieders belang dat deze akte zorgvuldig wordt doorgelezen. Bij onduidelijkheden kunt u altijd onze makelaar raadplegen. Na ondertekening is de koopovereenkomst van uw woning gesloten. De koper ontvangt een afschrift van de akte. Vanaf dit moment heeft de koper nog drie dagen wettelijke bedenktijd, waarin alsnog van de koop kan worden afgezien.

 

De notaris

Alle documenten en relevante stukken gaan samen met een kopie van uw identiteitsbewijs naar de notaris. Uiteraard gaat dit conform de regels van het AVG. Een aantal dagen voor de oplevering krijgt u van de notaris een concept van de leveringsakte en een nota van afrekening. Ook hier geldt dat u alle documenten zorgvuldig dient door te lezen.
Er wordt een afspraak gemaakt met de notaris voor het tekenen van de akte van levering op de datum van eigendomsoverdracht. Voor de overdracht vindt de inspectie plaats.
Nadat u de documenten bij de notaris heeft getekend bent u officieel geen eigenaar meer van de woning. Gefeliciteerd, uw woning is verkocht!

Vanzelfsprekend kunt u na de overdracht bij de notaris, ook bij ons terecht voor advies.

Wat kunt u van ons verwachten bij de aankoop van een woning?

Uw aankoopmakelaar in Rotterdam

Het kopen van een woning is een emotionele beslissing. Uw hart wint het van uw hoofd.
Maar ook dromen hebben begeleiding nodig. Wij zekeren uw belang zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe huis in Rotterdam. Laat ons maar nadenken over zaken als marktwaarde, juridische en bouwkundige aspecten. En laat ons maar uitzoeken welke notaris en financiële tussenpersonen u het best van dienst kunnen zijn. Laat ons maar kritisch zijn als het kan. En hard als het moet. Met ons netwerk en onze ervaring nemen wij uw zorgen uit handen. Van A tot Z.

Marktaandeel verkoopwaarde 2022

Baljon is martkleider en noteert de hoogste totale verkoopwaarde van verkochte woningen (bestaande bouw) in Rotterdam.

Gemiddelde verkoopprijs 2022

Baljon realiseert de hoogste gemiddelde verkoopprijs van verkochte woningen in Rotterdam.

Gemiddelde verkooptijd in 2022

Een woning werd in 2022 gemiddeld in 24 dagen verkocht.

Heeft u vragen? Of wilt u graag een afspraak inplannen? Bel of email ons en we helpen u graag verder. info@baljonmakelaars.nl 010-422 30 00

Maak een afspraak
010 422 3000 Terug naar boven