Kop van Zuid - Katendrecht Curated door Baljon

Kop van Zuid - Katendrecht Curated

Het leukste, mooiste, lekkerste en meest ontspannende wat de Kop van Zuid – Katendrecht te bieden heeft op het gebied van vrijetijdsbesteding voor de levensgenieter. Samengesteld door Baljon.

Curated spot

Matroos en het Meisje

Huiskamergezelligheid op de Kaap. In dit knusse restaurant met zijn fraaie Delfts blauwe wand is het concept heel simpel. Je kiest voor drie, vier, vijf of zes gangen en wat je krijgt is een verrassing. Een aangename verrassing kun je wel zeggen.

Delistraat 52
3072 ZL Rotterdam
De Matroos en het meisje
Curated spot

HMB

Grote ramen met uitzicht op de Rotterdamse skyline, gouden vogelkooien aan het plafond en het kenmerkende kolibrie behang. Het interieur is kleurrijk; de keuken minstens even kleurrijk. Heerlijke gerechten in combinatie met fraaie wijnen. Voor lunch of diner. Je zit hier altijd goed.

Holland Amerikakade 104
3072 MC Rotterdam
HMB Rotterdam
Curated spot

Bistrot du Bac

Bij Bistrot du Bac serveren ze traditionele Franse gerechten in de intieme sfeer van een Parijs petit restaurant. Denk aan geurende escargots, steak tartare of onglet, vergezeld van een glas Crémant de Bourgogne. Als afsluiter een verse madeleine. Du Bac is echt een heerlijk stukje Parijs op de Kaap.

Sumatraweg 5-B
3072 ZP Rotterdam
Bistrot du Bac
Curated spot

Foodhallen

In de foodhallen vind je het beste van Rotterdam onder één dak. Zo hoef je niet meer te kiezen tussen je favoriete hotspots, maar pak je van elk een klein hapje mee. Je vindt de Foodhallen in het monumentale Pakhuis Meesteren.

Wilhelminakade 58
3072 AR Rotterdam
Foodhallen
Curated spot

Rolph's Deli

Bij Rolph’s Deli kun je de hele dag terecht voor de lekkerste ontbijtjes, brunch en lunch. Denk aan heerlijke pancakes, eggs Benedict, salade bowls en stoere ‘New Yorkse’ sandwiches. Bestel er een heerlijke juice, smoothie of een cappuccino met 24 karaat goud bij en je dag kan niet meer stuk.

Otto Reuchlinweg 974
3072 MD Rotterdam
Rolph's Deli
010 422 3000 Terug naar boven