Welkom bij de makelaar van Rotterdams meest interessante huizen.
Sluit

Modern, comfortabel en duurzaam wonen op de Bergweg in het Oude Noorden; dat is wonen in nieuwbouwproject Kop van Noord

Kop van Noord

Koploper waar je thuis hoort

Wat maakt wonen in Kop van Noord zo bijzonder? Ten eerste natuurlijk de vibe: Een gezellige mix van culturen, van urban tot volks, van jong tot oud en van starter tot paradijsvogel, Kop van Noord biedt voor elk wat wils!

Daarnaast is de locatie subliem. Een zeer bruisend en dynamisch punt in één van de oudste en gezelligste volkswijken van Rotterdam. Dichtbij bij het mondaine Hillegersberg, met haar groene parken en plassen en het centrum. Op loopafstand van uitstekende openbaar vervoer verbindingen en supermarkten en diverse uitvalswegen binnen enkele minuten reistijd. Aan de rand van een wereldstad met zicht op de skyline en alle stedelijke gemakken binnen handbereik, maar ook geborgen, veilig en uitstekend bereikbaar.

Mocht je nog niet overtuigd zijn dan is misschien wel het belangrijkste voordeel duurzaamheid. Dat manifesteert zich niet alleen in het feit dat het gebouw conform het nieuwe bouwen bijna energie neutraal gebouwd gaat worden met A++ en A+++ energie labels, maar zeker ook in de kwaliteit van het gebouw.

83 nieuwbouw appartementen vanaf €300.000,- v.o.n. op de Bergweg in Rotterdam.

Start verkoop eind 2022.

Binnenkort meer info.

010 422 3000 Terug naar boven