Hillegersberg-Schiebroek Curated door Baljon

Hillegersberg - Schiebroek Curated

Het leukste, mooiste, lekkerste en meest ontspannende wat Hillegersberg-Schiebroek te bieden heeft op het gebied van vrijetijdsbesteding voor de levensgenieter. Samengesteld door Baljon.

Restaurant

Rijntje

Antieke bordjes, een lichtblauwe muur, vintage meubels; Rijntje is lief en stoer tegelijkertijd. In dit erg gezellige ‘kleine restaurant’ smul je van Franse klassiekers en heerlijke wijnen. Op zwoele zomeravonden eet je op het terras. Het uitzicht op de Rotte krijg je er gratis bij.

Prinses Margrietlaan 93A
3051 AS Rotterdam
Rijntje Rotterdam
Shop

l'Altradonna

Wie hier binnenloopt waant zich in een stoere Franse boutique. In de mooie ruime winkel vind je een vrouwelijke collectie bestaande uit verschillende sterke labels, zoals Isabel Marant, Ann Demeulemeester, Humanoid, Common Projects, Van Rycke en vele anderen. Probeer hier maar eens met lege handen weg te lopen.

Freericksplaats 12a-14a
3054 GM Rotterdam
l'Altradonna
Interieurwinkel en studio

Femkeido

In deze winkel & ontwerpstudio vind je de allermooiste designmerken. Je kunt hier niet alleen terecht voor een fijne bank of een te gek vloerkleed; ook als je vastloopt met de inrichting van je huis helpen ze je hier met een compleet interieurplan weer helemaal op weg.

Weissenbruchlaan 84
3054 LR Rotterdam
Femkeido
Kapper

AKA Hair

Een lichtroze vloer, fijne gouden hanglampjes en mooi verpakte haarproducten op de glazen plankjes aan de muur. Het interieur krijgt sowieso al een dikke tien. Nog belangrijker dan dat is het feit dat ze hier altijd ruim de tijd voor je nemen. Iedereen gaat hier mooier naar buiten!

Freericksplaats 16-A
3054 GM Rotterdam
AKA Hair
Bloemist

FF Langs Gerben

De nieuwe winkel op de Freericksplaats staat vol bijzondere bloemen en kleine hebbedingen. Ff langs gaan dus!

Freericksplaats 2-4
3054 GM Rotterdam
FF Langs Gerben
Shop

Frans Boone Store

Frans Boone begon als online winkel voor herenkleding van uitzonderlijke kwaliteit. Als verlengstuk van het online verhaal opende hij in december 2018 een prachtige fysieke winkel in Rotterdam. Hier kun je alles wat je eerder op je beeldscherm zag in het echt komen bekijken. En dat is zeker de moeite waard.

Bergse Dorpsstraat 25a
3054 GA Rotterdam
Frans Boone Store
Kinderkledingwinkel

Pomme de Jus

Pomme de Jus is net een snoepwinkel. Hier verkopen ze kinderkleding van de allermooiste merken. Denk aan Bonpoint, Soft Gallery, Mingo kids, MarMar Copenhagen en ga zo maar door. Heel veel keuze uit heel veel mooie kleding; maar ook voor schoenen, accessoires en leuke cadeautjes zit je hier meer dan goed!

Bergse Dorpsstraat 109A
3054 GC Rotterdam
Pomme de Jus
010 422 3000 Terug naar boven
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!